Δύσκολες ώρες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανήμερα των εκλογών! Προκλήθηκε ανησυχία! (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανήμερα των εκλογών! Προκλήθηκε ανησυχία! (Βίντεο)

Δύσκολες ώρες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανήμερα των εκλογών και προκλήθηκε μεγάλη ανησυχία στην οικογένειά του!

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πέρασε στιγμές αγωνίες.

Συγκεκριμένα τη στιγμή που πήγε να ψηφίσει, έξω από το εκλογικό κέντρο δημιουργήθηκε ένταση!

Μέλη από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ύψωσαν ένα πανό την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατευθυνόταν στην είσοδο του εκλογικού κέντρου.

Εν τέλει, η αστυνομία κατάφερε γρήγορα και απομόνωσε τα μέλη πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης εισέλθει στο σχολείο για να ψηφίσει. Θυμάστε τι είχε ρωτήσει τον γιο του και ξέσπασαν όλοι σε γέλια;

Κυριάκος Μητσοτάκης -Μαρέβα: Γιορτάζει η κορούλα τους! Φωτογραφία με την τρυφερή αγκαλιά!

Φτυστή ο Κυριάκος! Γιορτάζει η κορούλα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβα Γκραμπόφσκι! Η φωτογραφία με την τρυφερή αγκαλιά!

Μόλις πριν λίγες ώρες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για να ευχηθεί στην κόρη του, Δάφνη, που είχε τα γενέθλιά της. Και μπορούμε να πούμε πως ήταν εξαιρετικά γλυκός ο τρόπος που της ευχήθηκε! Παρά τις πολλές επαγγελματικές του υποχρεώσεις , ο ίδιο προσπαθεί πάντα να βρίσκει χρόνο για οικογενειακές στιγμές!


«Χρόνια πολλά Δαφνού! Σαγαπάμε!❤️ Έκλεισες ήδη τα 16!❤️» ήταν το μήνυμά του, ενώ ο ίδιος είναι χαλαρός και ευδιάθετος στο σπίτι του, φορώντας… την πιτζάμα του και ένα t-shirt στο οποίο διακρίνεται η γενέτειρά του, Κρήτη.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το τρυφερό φιλί με την κόρη του και η κίνηση που μας έκανε να "λιώσουμε"!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του και το απέδειξε με το τρυφερό φιλί που της έδωσε, αλλά με μια κίνηση που μας έκανε να λιώσουμε.

Η Δάφνη, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και στηρίζει σε κάθε βήμα τον μπαμπά της.

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Περιστέρι, πριν τις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαίου και στο πλευρό του βρέθηκε η μια από τις τρεις γυναίκες της ζωής του, η μικρή του κόρη.

Την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης την έκλεισε με τον πιο γλυκό τρόπο, αφού φίλησε τρυφερά την κόρη του η οποία του κρατούσε συνεχώς το χέρι πριν εκείνος ανέβει στο βήμα για την ομιλία.

undefined