Δέσποινα Βανδή: Το στιλιστικό λάθος της που δεν πρέπει να κάνετε για κανένα λόγο!

Τόσο stylish και της ξέφυγε αυτό;

Δέσποινα Βανδή: Το στιλιστικό λάθος της που δεν πρέπει να κάνετε για κανένα λόγο!

Κορίτσια, προσοχή! Αυτό το στιλιστικό λάθος της Δέσποινας Βανδή δεν πρέπει να το κάνετε για κανένα λόγο!

Η ίδια, πόζαρε αγκαλιά με την Σοφία Βογιατζάκη φορώντας ένα εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα και το look της θα ήταν για απόλυτο 10άρι.... αν δεν είχε παραβλέψει κάτι!

Η Δέσποινα, συνδύασε το φόρεμά της με εσώρουχο γαλάζιας απόχρωσης το οποίο ξεχώρισε και έκανε μπαμ! Αν και η καλλονή τραγουδίστρια κάνει πάντα εμφανίσεις που ξεχωρίζουν, αυτό το στιλιστικό της λάθος πρέπει να το προσέξετε ιδιαίτερα! Για μια φορά πάντως, της το συγχωρούμε, αφού η προηγούμενη εμφάνισή της, είχε γράψει ιστορία! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δέσποινα Βανδή: Το στιλιστικό λάθος της που δεν πρέπει να κάνετε για κανένα λόγο!

Δέσποινα Βανδή: Την "έπιασαν" οι κάμερες με χρυσό μπούστο και φούστα με βαθύ σκίσιμο! Δείτε φωτογραφίες!

Οι κάμερες "έπιασαν" την Δέσποινα Βανδή με φούστα με βαθύ σκίσιμο και χρυσό μπούστο και πραγματικά πρέπει να δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες!

Η τραγουδίστρια φημίζεται για το γούστο και το στυλ της και σε κάθε δημόσια εμφάνισή της κλέβει τις εντυπώσεις και μαγνητίζει τα βλέμματα!

Μια από αυτές, λοιπόν, τις εμφανίσεις έκανε πριν από λίγες ημέρες στο Θέατρο Άλσος και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και φυσικά την απαθανάτισε πιο λαμπερή από ποτέ.

Δείτε τα αποκλειστικά στιγμιότυπα:

Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψη τώρα! Στην πρώτη επίσημη φωτογράφιση για το X-Factor!

Δέσποινα Βανδή: Την

Δέσποινα Βανδή: Την

Δέσποινα Βανδή: «Έχω περάσει δύσκολες μέρες, τα παραμύθια σταματάνε στον γάμο...»

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τη ζωή της και την πορεία της και παραδέχθηκε πως έχει περάσει δύσκολες στιγμές και έδωσε το παράδειγμα.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε όλα, από τα όνειρα όταν ήταν παιδί, μέχρι σήμερα!

Απόσπασμα από τη συνέντευξη στο Down Town

'Εχεις μια πετυχημένη καριέρα χρόνων, είσαι με τον ίδιο άνθρωπο 20 χρόνια, έχεις δύο παιδιά, μια ζωή που σε πολλούς φαίνεται ιδανική. Πόσο κοντά είναι αυτό στην πραγματική σου ζωή;

«Δεν ξέρω τι είναι ιδανικό για τον καθένα και καλό είναι οι άνθρωποι να μη στέκονται στην εικόνα. Άλλο το φαίνεσθαι, άλλο το είναι. Στη δική μου περίπτωση, μπορώ να πω ναι ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχω κάνει μια πολύ ωραία οικογένεια και έχω μια δουλειά που δεν βλέπω ως δουλειά. Ασφαλώς και υπάρχουν μέρες δύσκολες. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι όλα τα παραμύθια σταματάνε στον γάμο. «Ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα». Δεν έχω δει κανέναν να γράφει παραμύθι με δεύτερο μέρος για το πώς έζησαν αυτοί μετά τον γάμο. Η αλήθεια της ζωής, εκεί γράφεται»

Ήξερες από πάντα τι ήθελες να κάνεις στη ζωή σου;

«Όταν ήμουν μικρή και χωρίς τηλεόραση, Youtube και χιλιάδες κανάλια, έλεγα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός ή τραγουδίστρια, χωρίς να έχω προσλαμβάνουσες. Μεγαλώνοντας, αυτό μου φαινόταν εξωπραγματικό για ένα παιδί από την Καβάλα. Για αυτό, λέω πια να ονειρεύεστε μεγάλα πράγματα, έχετε το δικαίωμα. Τα μικρά πράγματα, σε μικραίνουν. Για τότε ήταν ανέφικτο εγώ, ένα παιδί εργατών, μεταναστών, να φανταστώ ότι θα πουλάω χιλιάδες CD».