Κέιτ Μίντλετον: Έβαλε σκουλαρίκια με 8 ευρώ και... αποθεώθηκε σε δημόσια εμφάνιση! Πού θα τα βρείτε;

Φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Κέιτ Μίντλετον: Έβαλε σκουλαρίκια με 8 ευρώ και... αποθεώθηκε σε δημόσια εμφάνιση! Πού θα τα βρείτε;

Η Κέιτ Μίντλετον έβαλε σκουλαρίκια με 8 ευρώ και... αποθεώθηκε σε δημόσια εμφάνιση! Πού μπορείτε να τα βρείτε; Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ συνηθίζει να συνδυάζει πολυτελή brands με οικονομικά και κάθε φορά δημιουργεί ολοένα και πιο fashionable looks!

«Διαζύγιο» βόμβα για Ουίλιαμ-Κέιτ και Χάρι-Μέγκαν! Είναι πλέον επίσημο...

Αυτή τη φορά σε επίσημο event, που παρευρέθηκε πρόσφατα, η εντυπωσιακή σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ εντυπωσίασε με ένα φλοράλ φόρεμα του brand Emilia Wickstead, αξίας 1.674 ευρώ.

Ωστόσο, το αξεσουάρ που ξεχώρισε ήταν το ζευγάρι σκουλαρίκια που κοσμούσε τα αυτιά της, γνωστά ως «Filigree», τα σκουλαρίκια σταγόνες από την Accessorize που κοστίζουν μόλις 8 ευρώ. Το look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες με πλατφορμα από Monsoon, τα οποία με την έκπτωση κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ.

Τόσο τα σκουλαρίκια όσο και τα παπούτσια με τα οποία εθεάθη η Κέιτ Μίντλετον, έγιναν αμέσως sold out! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Κέιτ Μίντλετον: Έβαλε σκουλαρίκια με 8 ευρώ και... αποθεώθηκε σε δημόσια εμφάνιση! Πού θα τα βρείτε;
Κέιτ Μίντλετον: Έβαλε σκουλαρίκια με 8 ευρώ και... αποθεώθηκε σε δημόσια εμφάνιση! Πού θα τα βρείτε;

Κέιτ Μίντλετον: Φουντώνουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης! Ακύρωσε όλα τα ταξίδια της!

Φουντώνουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης για την Κέιτ Μίντλετον. Ακύρωσε όλα τα ταξίδια της η Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

«Φωτιά» έχουν πάρει τα Βρετανικά ΜΜΕ με την βασιλική οικογένεια και συγκεκριμένα με την Κέιτ με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Το πρώτο στοιχείο που έχουν στα χέρια του είναι πως η Δούκισσα, άλλαξε τα μαλλιά της κάτι το οποίο πράττει μόνο όταν είναι έγκυος και το έχει κάνει και με τα τρία παιδιά της.

Σκάνδαλο μεγατόνων με Μέγκαν και Χάρι! Τους κατηγορούν για...

Το δεύτερο είναι ότι η ατζέντα της δεν περιέχει κανένα ταξίδι, αλλά και εμφανίσεις για τους επόμενους μήνες.

Λέτε να έρχεται το τέταρτο παιδί;

Κέιτ Μίντλετον έγκυος

Κέιτ Μίντλετον: Το άγνωστο περιστατικό στο σχολείο! Άφησε τα παιδιά της και...

Ένα άγνωστο περιστατικό που σημειώθηκε στο σχολείο των παιδιών της Κέιτ Μίντλετον είδε το φως της δημοσιότητας. Τα άφησε και στην συνέχεια πήγε σε συγκέντρωση σαν μια απλή «θνητή».

Τι και αν είναι Δούκισσα και έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, θέλει να είναι κοντά στα παιδιά της και να ενημερώνεται από το σχολείο τους.

Σύμφωνα με το αμερικανικό People, τον περασμένο Μάιο, η Δούκισσα, συμμετείχε σε μία μαραθώνια ενημέρωση γονέων του St. Thomas, του σχολείου στο οποίο φοιτούν τα παιδιά της.

Μέγκαν Μαρκλ: Νέο επεισόδιο στην κόντρα με την Κέιτ! Την "ξέσκισε" με μια κίνηση!

Παρόλο που μπορούσε να βρει μια βασιλική δικαιολογία για να φύγει, η ίδια έκατσε σε όλη την ενημέρωση και είχε ενεργό ρόλο, αφού έκανε ερωτήσεις.

Κέιτ Μίντλετον παιδιά

«Ήταν συγκινητικό ότι ήρθε πρώτη να μου μιλήσει και ότι ενδιαφερόταν για τον τρόπο που η ψυχική υγεία των μαθητών πρέπει να γίνει προτεραιότητα. Συμμετείχε σε όλες τις φάσεις ενεργά και αδιαμαρτύρητα και αλήθεια απόλαυσα την επικοινωνία μαζί της», είπε χαρακτηριστικά η Virgo. η κορυφαία και πολυβραβευμένη ομιλήτρια για ζητήματα ψυχικής υγείας.

Κέιτ Μίντλετον: Αυτά τα πράγματα θα συμβούν αν γίνει βασίλισσα!

Εσύ αυτό το γνώριζες; Αυτά τα πράγματα θα συμβούν αν η Κέιτ Μίντλετον γίνει βασίλισσα της Αγγλίας, όταν φύγει από τη ζωή η Ελισάβετ και ο Κάρολος.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν είναι μόνο λάμψη και δεξίωσης, αφού έχουν και ένα σωρό υποχρεώσεις στο πρόγραμμα τους.

Είναι γνωστό από την πρώτη στιγμή, πως μετά την Βασίλισσα Ελισάβετ, το στέμμα διεκδικεί ο Κάρολος, ενώ στην συνέχεια ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με την σύζυγο του Κέιτ Μίντλετον, η οποία από εκείνη την στιγμή θα ονομάζεται Βασίλισσα Αικατερίνη.

Ωστόσο, δεν θα αλλάξει μόνο αυτό Θα στέκεται διαφορετικά, θα μιλάει διαφορετικά, αλλά και θα ντύνεται διαφορετικά και πολλά άλλα.

«Διαζύγιο» βόμβα για Ουίλιαμ-Κέιτ και Χάρι-Μέγκαν! Είναι πλέον επίσημο...

«Διαζύγιο» βόμβα μόλις έσκασε για Ουίλιαμ-Κέιτ και Χάρι-Μέγκαν! Είναι πλέον επίσημο και έγγραφα - φωτιά το αποδεικνύουν!

Πιο συγκεκριμένα, χθες το Companies House δημοσίευσε σχετικά έγγραφα από τα οποία προκύπτει ότι το φιλανθρωπικό ίδρυμα που δημιούργησαν τα δύο αδέλφια Ουίλιαμ και Χάρι θα είναι πλέον γνωστό ως το «Βασιλικό Ίδρυμα του δούκα και της δούκισσας του Κέμπριτζ», χωρίς να γίνεται καμία αναφορά στο δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ.

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Μετά το σκάνδαλο με το ιδιωτικό τζετ δεν φαντάζεστε τι έκαναν!


Προηγήθηκε η απόφαση της Μέγκαν και του Χάρι να μετακομίσουν στο Frogmore Cottage, στο Γουίντσορ, αντί να παραμείνουν γείτονες με τους γονείς του Χάρι στο παλάτι του Κένσινγκτον.


Η κίνηση αυτή ήταν που πυροδότησε τις φήμες για διαμάχη μεταξύ των δύο ζευγαριών αν και το παλάτι αρνήθηκε έντονα ότι υπάρχει ρήξη στη σχέση του Ουίλιαμ και του Χάρι.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ αποκάλυψαν τα σχέδια για τη δική τους φιλανθρωπική δραστηριότητα η οποία ξεκίνησε από το παλάτι του Μπάκιγχαμ τον Ιούνιο.

Η αλλαγή του ονόματος της φιλανθρωπικής οργάνωσης του Ουίλιαμ και της Κέιτ γίνεται μόλις 14 μήνες από την τροποποίηση που είχε γίνει, ώστε να συμπεριληφθεί και το όνομα της Μέγκαν, μετά το γάμο της με τον Χάρι, τον Μάιο του 2018, και το πριγκιπικό ζευγάρι πλήρωσε για την αλλαγή αυτή 12 λίρες, σύμφωνα με το Page Six. Σύμφωνα με τα έγγραφα, η επίσημη αλλαγή του ονόματος έγινε στις 8 Αυγούστου.