Μαρέβα Μητσοτάκη VS Μελάνια Τραμπ: Ποια φόρεσε καλύτερα το total black;

Εσείς ποια ψηφίζετε;

Μαρέβα Μητσοτάκη VS Μελάνια Τραμπ: Ποια φόρεσε καλύτερα το total black;

Μαρέβα Μητσοτάκη VS Μελάνια Τραμο! Ποια φόρεσε καλύτερα το total black στην στη δεξίωση που παρέθεσε ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump στους αρχηγούς των κρατών για την κλιματική αλλαγή στη Νέα Υόρκη;

Οι δυο πρώτες κυρίες, φωτογραφήθηκαν με τους συζύγους τους και τράβηξαν τις καλύτερες κριτικές με τις στιλιστικές τους επιλογές.

Επέλεξαν total black σύνολα τα οποία και "μαγνήτισαν" τα βλέμματα! Ποια όμως έκανε τον πιο chic συνδυασμό;

Μαρέβα Μητσοτάκη: Πήγε στο Ζάππειο με το απόλυτο casual look! Αν δεν το κάνεις copy... χάνεις!

Η Μελάνια Τραμπ, επέλεξε να φορέσει μία ολόσωμη φόρμα που αναδείκνυε την εντυπωσιακή σιλουέτα της, αφήνοντας ακάλυπτα τα χέρια της. Η Μαρέβα Μητσοτάκη, επέλεξε να φόρεσε ένα μάξι φόρεμα, με μακριά μανίκια,ανοικτό ντεκολτέ και ασύμμετρα τελειώματα, συνδυασμένο με ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Εσείς ποια ψηφίζετε για νικήτρια;

Μαρέβα Μητσοτάκη VS Μελάνια Τραμπ εμφάνιση

Μαρέβα Μητσοτάκη: Παρέδωσε μαθήματα μόνο με τα γυαλιά ηλίου της! Έτσι και δεν τα έχεις, είσαι... out!

Τα κατάφερε πάλι η Μαρέβα Μητσοτάκη και παρέδωσε μαθήματα μόνο με τα γυαλιά ηλίου της! Έτσι και δεν τα έχεις, είσαι... out, αφού είναι πιο διαχρονικά και από τις πέρλες!

Η ίδια, βρέθηκε στη Βουλιαγμένη για την εκκίνηση του 52ου Διεθνή Ιστοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου και εμείς εκτός από το πουκάμισο, εστιάσαμε και στα γυαλιά ηλίου της! Η Μαρέβα, επέλεξε ένα από τα πιο κλασικά σχέδια που έχουν σχεδόν όλοι και όλες στην συλλογή τους!

Χρυσά, με μαύρους φακούς και κόψιμο αεροπόρου, ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα και είναι από τα απόλυτα must για χειμώνα και καλοκαίρι! Δε νομίζουμε να μην τα έχεις κι εσύ...

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το look της στην Γαλλία μαγνήτισε τα βλέμματα! «Έσκασε» η γυναίκα του Μακρόν!

Το look της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Γαλλία μαγνήτισε τα βλέμματα και η γυναίκα του Μακρόν «έσκασε» αφού της έκλεψε την παράσταση!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έλαμπε στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, και αυτή τη φορά, η σύζυγός του πρωθυπουργού επέλεξε μαύρο σακάκι, ασπρόμαυρο παντελόνι καμπάνα και ολοκλήρωσε το look με ένα εντυπωσιακό πουκάμισο και φυσικά ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα.

Τι φόρεσε η Μπριζίτ Μακρόν

Ο Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ υποδέχτηκαν το πρωθυπουργικό ζεύγος σε εγκάρδιο κλίμα, αλλά η Μπριζίτ δεν ενθουσίασε τα πλήθη, μιας και έκανε μια αναμενόμενη εμφάνιση! Η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε να φορέσει ένα μπεζ φόρεμα με μανίκι μέχρι τον αγκώνα και χρυσές λεπτομέρειες. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το look της στην Γαλλία μαγνήτισε τα βλέμματα! «Έσκασε» η γυναίκα του Μακρόν!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις με το σορτσάκι της! Το look που θύμισε safari!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το look της στην Γαλλία μαγνήτισε τα βλέμματα! «Έσκασε» η γυναίκα του Μακρόν!Μαρέβα Μητσοτάκη: Το look της στην Γαλλία μαγνήτισε τα βλέμματα! «Έσκασε» η γυναίκα του Μακρόν!Μαρέβα Μητσοτάκη: Το look της στην Γαλλία μαγνήτισε τα βλέμματα! «Έσκασε» η γυναίκα του Μακρόν!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Πήγε στην Πάτμο και έμειναν όλοι άφωνοι με το φόρεμά της! Σε άλλο επίπεδο το στιλ της...

Η Μαρέβα Μητσοτάκη πήγε στην Πάτμο και έμειναν όλοι άφωνοι με το φόρεμά της! Και πώς θα γινόταν το αντίθετο άλλωστε, αφού το στιλ της είναι σε άλλο επίπεδο...

Η πρώτη κυρία, ξεχωρίζει πάντα για τις επιλογές της και αυτή η φορά, δεν αποτέλεσε εξαίρεση! Η ίδια, βρέθηκε στην Πάτμο και το φόρεμά της είναι ένα από τα πιο όμορφα του καλοκαιριού!

Σμαραγδί, χωρίς πολλή «φασαρία» και έντονα prints, είναι για εμάς ό,τι πρέπει για τα βράδια στο νησί! Η Μαρέβα, πόζαρε μαζί με την Έλλη Στάη και η φωτογραφία τους έγινε viral! Δείτε την και πάρτε ιδέες:


Μαρέβα Μητσοτάκη: Στη θάλασσα με τον Κυριάκο! Το ασπρόμαυρο μαγιό της "έκλεψε" τις εντυπώσεις!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Πήγε στην Πάτμο και έμειναν όλοι άφωνοι με το φόρεμά της! Σε άλλο επίπεδο το στιλ της...

Μαρέβα Μητσοτάκη: Έβαλε τέλος στο βαρετό λευκό σακάκι! Το κόλπο της θα το αντιγράψουμε όλες!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έβαλε τέλος στο βαρετό λευκό σακάκι και σίγουρα αυτό το κόλπο της θα το αντιγράψουμε όλες! Παρέδωσε μαθήματα.....

Η πρώτη κυρία της χώρας, αναμφισβήτητα είναι μια από τις πιο καλοντυμένες! Κάθε της εμφάνιση αποτελεί ξεκάθαρα μάθημα στιλ και αυτή της η εμφάνιση με σακάκι δεν αποτελεί εξαίρεση!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη, αναβάθμισε το λευκό σακάκι που έχουμε όλες στις ντουλάπες μας, φορώντας ναι μεν το κλασικό σχέδιο αλλά με ένα κέντημα στον αγκώνα! Αν έχετε έστω και ένα σακάκι στην ντουλάπα σας που πλέον το βαριέστε.... Ιδού η τέλεια ιδέα για το πώς να το αναβαθμίσετε!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η φωτογραφία με το γιο του και η ευχάριστη είδηση!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Έβαλε τέλος στο βαρετό λευκό σακάκι! Το κόλπο της θα το αντιγράψουμε όλες!

Μαρέβα Μητσοτάκη: «Έπεσαν» πάνω της οι φωτογράφοι! Το πουκάμισο της έκανε την διαφορά!

«Έπεσαν» πάνω στην Μαρέβα Μητσοτάκη οι φωτογράφοι, και το πουκάμισο της έκανε την διαφορά σε πρόσφατη εμφάνισή της στην Κύπρο!

Η πρώτη κυρία της χώρας, είναι μαζί με τον Κυριάκο σε επίσκεψη στην Κύπρο και η Μαρέβα, παραδίδει μαθήματα με τα looks της! Οι δυο τους, χτες βρέθηκαν στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου και η Μαρέβα επέλεξε για την πολύ ζεστή ημέρα ένα πουκάμισο «κλειδί»!

Λευκό, με ιδιαίτερο δέσιμο στο πάνω μέρος.... ό,τι πρέπει για τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες! Το σύνολό της συμπλήρωσε με απλό παντελόνι και χρυσά αξεσουάρ! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάντα κομψός, έβαλε ένα μπλε κοστούμι και αποθεώθηκε στα σχόλια της εν λόγω φωτογραφίας στο Instagram:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα πάθετε πλάκα με το φουσκωτό του Πρωθυπουργού!

Μαρέβα Μητσοτάκη: «Έπεσαν» πάνω της οι φωτογράφοι! Το πουκάμισο της έκανε την διαφορά!