Μαρέβα Μητσοτάκη: Στη θάλασσα με τον Κυριάκο! Το ασπρόμαυρο μαγιό της "έκλεψε" τις εντυπώσεις!

Είναι εντυπωσιακό και της πάει!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Στη θάλασσα με τον Κυριάκο! Το ασπρόμαυρο μαγιό της

Στην παραλία των Χανίων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρέθηκε η Μαρέβα και απόλαυσαν τις βουτιές τους στη θάλασσα, παρέα με φίλους.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος ταξίδεψε στην Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για να χαλαρώσουν.

Ο πρωθυπουργός ευδιάθετος, συνομίλησε με πολίτες και αντάλλαξε ιδέες και απόψεις, ενώ σε λίγες ημέρες από σήμερα θα βρεθεί στην Τήνο για τον Δεκαπενταύγουστο.

Τις εντυπώσεις ωστόσο, "έκλεψε" η Μαρέβα Μητσοτάκη με το ασπρόμαυρο ολόσωμο μαγιό της. Η πρώτη κυρία της χώρας έχει ωραίο γούστο στη μόδα και αυτό έχει φανεί και από άλλες δημόσιες εμφανίσεις της.

Μαρέβα Μητσοτάκη μαγιό

Μαρέβα Μητσοτάκη μαγιό

Μαρέβα Μητσοτάκη: Φόρεσε το εναλλακτικό ζακετάκι που θέλουν όλες! Κοστίζει μόνο 26 ευρώ!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεσε το εναλλακτικό ζακετάκι που θέλουν όλες και είναι η κατάλληλη επιλογή αν δεν θέλεις να φορέσεις κάτι "βαρύ" στην έξοδο σου. Κοστίζει μόνο 26 ευρώ.

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού, αγαπάει την μόδα και οι στιλιστικές της επιλογές σε δημόσιες εμφανίσεις της, τραβούν πάντα την προσοχή.

Όταν δεν βρίσκεται σε κάποια εκδήλωση, επιλέγει πιο casual εμφανίσεις. Σε μια από τις πρόσφατες φωτογραφίες της στα social media την είδαμε να φορά ένα εναλλακτικό ζακετάκι, αφού το χακί jacket είναι η νέα του εκδοχή και αυτό γιατί λόγω του λεπτού υφάσματος του, το έχουμε δει να το φοράνε κυρίως το φθινόπωρο.

undefined

Εμείς, κάνοντας μια αναζήτηση στις διαδικτυακές πλατφόρμες γνωστών καταστημάτων σου βρήκαμε ένα παρόμοιο, το οποίο δεν είναι ούτε πολύ αθλητικό, αλλά ούτε και πολύ chic για να μπορείς να το φορέσεις άνετα από το πρωί έως και το βράδυ. Είναι από τα Pull&Bear και κοστίζει μόνο 25,99 ευρώ.

undefined

Μαρέβα Μητσοτάκη: Έβαλε τέλος στο βαρετό λευκό σακάκι! Το κόλπο της θα το αντιγράψουμε όλες!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έβαλε τέλος στο βαρετό λευκό σακάκι και σίγουρα αυτό το κόλπο της θα το αντιγράψουμε όλες! Παρέδωσε μαθήματα.....

Η πρώτη κυρία της χώρας, αναμφισβήτητα είναι μια από τις πιο καλοντυμένες! Κάθε της εμφάνιση αποτελεί ξεκάθαρα μάθημα στιλ και αυτή της η εμφάνιση με σακάκι δεν αποτελεί εξαίρεση!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη, αναβάθμισε το λευκό σακάκι που έχουμε όλες στις ντουλάπες μας, φορώντας ναι μεν το κλασικό σχέδιο αλλά με ένα κέντημα στον αγκώνα! Αν έχετε έστω και ένα σακάκι στην ντουλάπα σας που πλέον το βαριέστε.... Ιδού η τέλεια ιδέα για το πώς να το αναβαθμίσετε!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η φωτογραφία με το γιο του και η ευχάριστη είδηση!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Έβαλε τέλος στο βαρετό λευκό σακάκι! Το κόλπο της θα το αντιγράψουμε όλες!

Μαρέβα Μητσοτάκη: «Έπεσαν» πάνω της οι φωτογράφοι! Το πουκάμισο της έκανε την διαφορά!

«Έπεσαν» πάνω στην Μαρέβα Μητσοτάκη οι φωτογράφοι, και το πουκάμισο της έκανε την διαφορά σε πρόσφατη εμφάνισή της στην Κύπρο!

Η πρώτη κυρία της χώρας, είναι μαζί με τον Κυριάκο σε επίσκεψη στην Κύπρο και η Μαρέβα, παραδίδει μαθήματα με τα looks της! Οι δυο τους, χτες βρέθηκαν στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου και η Μαρέβα επέλεξε για την πολύ ζεστή ημέρα ένα πουκάμισο «κλειδί»!

Λευκό, με ιδιαίτερο δέσιμο στο πάνω μέρος.... ό,τι πρέπει για τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες! Το σύνολό της συμπλήρωσε με απλό παντελόνι και χρυσά αξεσουάρ! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάντα κομψός, έβαλε ένα μπλε κοστούμι και αποθεώθηκε στα σχόλια της εν λόγω φωτογραφίας στο Instagram:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα πάθετε πλάκα με το φουσκωτό του Πρωθυπουργού!

Μαρέβα Μητσοτάκη: «Έπεσαν» πάνω της οι φωτογράφοι! Το πουκάμισο της έκανε την διαφορά!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Πήγε στην Λυρική σκηνή χωρίς τον Κυριάκο και «προσκύνησαν» όλες την εμφάνισή της!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη πήγε στην Λυρική σκηνή χωρίς τον Κυριάκο και η εμφάνισή της ήταν τόσο σικάτη, που την «προσκύνησαν» όλες!

Η πρώτη κυρία της χώρας, χαμογελαστή και ευδιάθετη μαγνήτισε όλα τα βλέμματα! Αυτή άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά....

Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε για την βραδιά φλατ σανδάλια, και πολύ ιδιαίτερη σαλοπέτα σε σαμπανιζέ χρώμα από την εταιρία ZEUS + DIONE. Μέσα από την σαλοπέτα, φόρεσε ένα μαύρο t shirt, ενώ το μακιγιάζ της ήταν πολύ απαλό και φυσικό. Όπως ήταν φυσικό, η ίδια αποθεώθηκε για το look της και όχι άδικα! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Μαρέβα Μητσοτάκη: Πήγε στην Λυρική σκηνή χωρίς τον Κυριάκο και «προσκύνησαν» όλες την εμφάνισή της!Μαρέβα Μητσοτάκη: Πήγε στην Λυρική σκηνή χωρίς τον Κυριάκο και «προσκύνησαν» όλες την εμφάνισή της!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το look που επέλεξε να φορέσει την βραδιά των εκλογών!

Το look που επέλεξε να φορέσει η Μαρέβα Μητσοτάκη την βραδιά των εκλογών!

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη δημοσίευσε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για να συγχαρεί τον σύζυγο της.

Η σχεδιάστρια και συνιδιοκτήτρια του γνωστού brand «Zeus+Dione» ήταν για ακόμα μία φορά κομψή και σικάτη, επιλέγοντας μάλιστα να φορέσει κάτι που δεν περιμέναμε και να μας εκπλήξει με denim style, αλλά και να μας εμπνεύσει.

Η σύζυγος του νέου Πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη, δημιούργησε ένα casual chic σύνολο, συνδυάζοντας μία ψηλόμεση denim παντελόνα με ένα πουκάμισο σε γαλάζια απόχρωση και ολοκλήρωσε το σύνολο της με χρυσές λεπτομέρειες, δηλαδή με χρυσά κοσμήματα με minimal αισθητική.

Το look που επέλεξε ήταν ιδανικό για την περίσταση και αρκετά ικανό για να μας εμπνεύσει και να το πετύχουμε κι εμείς, καθώς είναι κατάλληλο τόσο για το γραφείο όσο και για τις casual βόλτες μας.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το look που επέλεξε να φορέσει την βραδιά των εκλογών!