Αθηνά Οικονομάκου: Το πουκάμισο της θα "εξαφανιστεί"! Έχει την λεπτομέρεια που αγαπούν όλες οι γυναίκες!

Εσύ θα το φορούσες;

Αθηνά Οικονομάκου: Το πουκάμισο της θα

Το πουκάμισο που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου σίγουρα θα "εξαφανιστεί". Έχει την λεπτομέρεια που αγαπούν όλες οι γυναίκες στις μπλούζες.

Η ηθοποιός, αγαπάει την μόδα, για αυτό κιόλας συνεργάζεται με την Μαίρη Συνατσάκη, έχοντας την δική τους συλλογή ρούχων.

Όταν βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, φόρεσε ένα πουκάμισο από την νέα συλλογή του «Project soma» και τους εντυπωσίασε όλους.

Το συγκεκριμένο πουκάμισο έχει φαρδιά μανίκια, κάτι που βρίσκεται δυναμικά στην μόδα φέτος και πολλές γυναίκες επιλέγουν μπλούζες με το σχέδιο αυτό.

Φαίνεται πως με το που θα βγει στο site θα "εξαφανιστεί"!

Αθηνά Οικονομάκου πουκάμισο

Αθηνά Οικονομάκου: Τα παπούτσια της κοστίζουν 100 ευρώ και έχουν προκαλέσει φρενίτιδα! Τα φοράνε όλοι οι διάσημοι!

Τα παπούτσια της Αθηνάς Οικονομάκου, κοστίζουν 100 ευρώ και έχουν προκαλέσει φρενίτιδα. Τα φοράνε όλοι οι διάσημοι και βρήκαμε που μπορείς να τα αγοράσεις.

Η ηθοποιός, αγαπάει πολύ την μόδα και το έχει αποδείξει τόσο με την δική της συλλογή κοσμημάτων, όσο και με την συλλογή ρούχων που διατηρεί με την Μαίρη Συνατσάκη.

Θεωρείται από τις κορυφαίες influencers της Ελλάδα, καθώς αν μπεις στο λογαριασμό της στο Instagram θα πάρεις πολλές ιδέες για looks, αλλά και φωτογραφίες.

Σε μια από τις αναρτήσεις της τα sneakers της μας τράβηξαν την προσοχή! Κάνοντας μια αναζήτηση είδαμε ότι τα φοράνε πολλοί διάσημοι, ανάμεσα τους και ο Νίκος Μουτσινάς.

Αθηνά Οικονομάκου παπούτσια

Είναι από την εταιρία saucony και κοστίζουν περίπου 100 ευρώ!

Αθηνά Οικονομάκου παπούτσια τιμή διάσημοι

Αθηνά Οικονομάκου: Το ρούχο που κολακεύει όλες τις γυναίκες, το έβαλε και είναι σε έκπτωση! 20 ευρώ μόνο....

Η Αθηνά Οικονομάκου, έβαλε το ρούχο που κολακεύει όλες τις γυναίκες, και είναι σε έκπτωση! 20 ευρώ μόνο για το μπλουζάκι που τρελαίνει κόσμο!

Ποια από εμάς, δεν έχει βάλει κροπ τοπ και έδειξε αμέσως πιο αδύνατη; Το εν λόγω ρούχο, σταματά λίγο πριν την μέση και κολακεύει όλες τις σιλουέτες. Η Αθηνά Οικονομάκου το ξέρει και το έβαλε, ενώ το καλλίγραμμο κορμί της έδειξε αμέσως πιο κομψό.

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το παντελόνι δεν βγάζει από πάνω της! Το έβαλε 3 φορές συνεχόμενα...

Εμείς, στο βρήκαμε με έκπτωση 50% και τιμή που θα σοκάρει και τις πιο ψύχραιμες! Ίσα που το προλαβαίνεις, αφού έχουν μείνει πολύ λίγα κομμάτια. Με τέτοια τιμή άλλωστε, λογικό μας φαίνεται! Ιδού λοιπόν:

Αθηνά Οικονομάκου: Το ρούχο που κολακεύει όλες τις γυναίκες, το έβαλε και είναι σε έκπτωση! 20 ευρώ μόνο....

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το ρούχο της φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ! Μόνο με 30 ευρώ...

Αυτό το ρούχο της Αθηνάς Οικονομάκου φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε πάει παντού! Μόνο με 30 ευρώ και ήδη σε έκπτωση το απόλυτο κομμάτι!

Η Αθηνά, είναι μια γνήσια fashionista και δεν φοβάται να πειραματιστεί με το στιλ της! Τα boho looks της έχουν γίνει πλέον σήμερα κατατεθέν, και ό,τι και να φοράει ξεπουλάει στο λεπτό!

Αθηνά Οικονομάκου: Τα χέρια της γεμάτα σακούλες, τα μάτια όλων στο παντελόνι της! Βρες το μόνο με 25,95!

Κάπως έτσι έγινε και με το σορτσάκι της, το οποίο φόρεσε και το Instagram πήρε φωτιά κανονικά! Εμείς το εντοπίσαμε στην συλλογή της, και τώρα είναι σε έκπτωση! Από 60 ευρώ μόνο 30, σε μαύρο χρώμα, με τα κατάλληλα αξεσουάρ φοριέται όλες τις ώρες και σαρώνει... Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το ρούχο της φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ! Μόνο με 30 ευρώ...Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το ρούχο της φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ! Μόνο με 30 ευρώ...