Hot και Not η επιστροφή! Ποια πήρε το 10άρι και ποια ντύθηκε Spiderman στην επίδειξη του Κουδουνάρη;

Απαγορεύεται η είσοδος στους μη έχοντες χιούμορ! Κίνδυνος σοκ!

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Hot και Not η επιστροφή! Ποια πήρε το 10άρι και ποια ντύθηκε Spiderman στην επίδειξη του Κουδουνάρη;

Η επιστροφή του Hot και Not που αγαπήσατε! Ποια πήρε το 10άρι και ποια ντύθηκε Spiderman στην επίδειξη του Κουδουνάρη; Πάρτε ανάσα και.... ξεκινάμε καλέ!

Είχα καιρό να εμπνευστώ, είναι κοινή παραδοχή και αλήθεια αλλά επέστρεψα αγαπημένοι μου με ένα ζουμερό Hot και Not με αφορμή την επίδειξη μόδας του Στέλιου Κουδουνάρη. Αν και εγώ δεν ήμουν εκεί (γκουχ, γκουχ, Στέλιο τα φιλιά μου) το μάτι μου είδε κόσμο και ντουνιά και πήρα τα τετράδια μου για να βάλω βαθμολογίες!

Θα ξεκινήσω με τον μοναδικό, τον απόλυτο, το νούμερο ένα αλά Έλενα Παπαρίζου (My number one κλπ κλπ) τον Λάκη Γαβαλά! Ο Λάκης, είναι μια κατηγορία μόνος του και φυσικά η εμφάνισή του θα ήταν εκτός συναγωνισμού! Τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς Λάκη! Σε αγαπάμε....

Ποια ντύθηκε Spiderman στην επίδειξη του Στέλιο Κουδουνάρη

Παρέλαση επωνύμων στο Κολωνάκι: Οι hot και #NOT εμφανίσεις και τα ασυγχώρητα πέδιλα!

Και αφού τήρησα ένα καλό προφίλ και γλυκομίλητο, πάω στο ψητό: Σε μια εμφάνιση που θα μπορούσε να είναι καλή αλλά και λίγο μου κλωτσάει, με ένα φόρεμα που δεν μου έχει κάνει κάτι εμένα προσωπικά, αλλά δεν πεθαίνω κιόλας, ένα λίγο χλιαρό λουκ, όπως αυτό το νερό που ενώ κάνεις μπάνιο λες θα βγω να τελειώνω.... Πάρτε μια Γιάννα Τερζή που με προβλημάτισε και περιμένω τα σχόλιά σας! Για την ιστορία, εγώ της βάζω ένα 6...

Hot και Not η επιστροφή στην επίδειξη του Στέλιο Κουδουνάρη

Προχωράω με την πολύ αγαπημένη μου Υβόννη Μπόσνιακ! Η Υβόννη, έπαιξε πολύ minimal και κέρδισε. Ούτε πούλιες, ούτε τούλια, ούτε κραυγαλέα πράγματα αλλά έκανε τόση «φασαρία» με το look της... Είναι αυτό που λέμε μια statement εμφάνιση που σου μένει. Πάρε ένα 9άρι Υβόννη μου και ξέρω πως μπορείς και καλύτερα!

Οι επώνυμες στην επίδειξη του Στέλιο Κουδουνάρη

Ποια πήρε το 10άρι;

Λίγο παρακάτω πάω και ποια βλέπω; Το κορίτσι που όλοι αγαπάτε, την «ζουζού» της τηλεόρασης, Μαρία Μπεκατώρου! Η Μαρία, με ροκ διάθεση, και λίγο edgy στιλ πολύ μου άρεσε και να σας πω και κάτι; Της δίνω και το 10άρι μου! Μαρία μου, you rock!

Ποιες πήγαν στην επίδειξη του Στέλιο Κουδουνάρη

Συναγωνισμό όπως στο 10άρι είχε η Μαρία μας από την Μπέτυ Μαγγίρα! Η Μπέτυ Μαγγίρα, είναι από τις γυναίκες που λες ότι το έχουν ρε παιδί μου. Δεν προσπαθούν, αλλά έχουν έναν προβολέα από πάνω τους και τσουυυυυυπ! Τις φωτίζει και δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους. Το καρό είναι τάση, τα σκούρα κραγιόν είναι επίσης, το μακρύ καρέ με αφέλειες δεν το συζητώ.... Ε, δεν είναι σαν να βλέπετε εξώφυλλο Vogue; Μην πείτε όχι!

Οι παρουσίες στην επίδειξη του Στέλιο Κουδουνάρη

Από την παρακάτω εμφάνιση της Σάρας Εσκενάζυ και της Ειρήνης Κολιδά, θα σταθώ περισσότερο στην Ειρήνη, γιατί η Σάρα παρά έπαιξε safe για εμένα. Η Ειρήνη, με ένα πιο παιχνιδιάρικο στιλ και σούπερ στιλάτο κολάν, κατάφερε και με κράτησε σε μια εγρήγορση. Ωστόσο, θα της δώσω ένα 7άρι γιατί εντάξει, δεν έπαθα και συγκλονισμό!

Ποια πήρε το 10άρι και ποια ντύθηκε Spiderman στο Hot και Not; Η επιστροφή είναι γεγονός!

Τα εύσημα μου θα δώσω και σε μια... Survivor της μόδας που σχολιάστηκε, κράχτηκε και κατηγορήθηκε από πολλούς, ωστόσο συμμορφώθηκε και έγινε Υ-ΠΟ-ΔΕΙ-ΓΜΑ! Έβγαλε τρέσες, υαλουρονικά, botox κλπ κλπ και συμμορφώθηκε με τους κανόνες της μόδας, αλλά κυρίως με το τόσο όμορφο πρόσωπο που έτσι κι αλλιώς έχει. Ιωάννα Μπέλλα μου, μπορεί η καμπαρντίνα με το φόρεμα να μην με ενθουσίασε, αλλά θα σου πω ένα εύγε γιατί θέλει πολλά gats ώστε να αποδεχτείς τον εαυτό σου (και κοινωνικό μήνυμα, το είδατε;!)

Αυτές που πήγαν στην επίδειξη του Στέλιο Κουδουνάρη

Και κλείνω, γιατί εντάξει παιδιά, ένα κείμενο κάναμε και μας βγήκε Μπεν Χουρ με την Κάτια Δέδε! Η Κάτια μας, μάλλον μπερδεύτηκε και λίγο το Halloween, λίγο ένας κινηματογράφος που είναι σε διπλανό κτήριο, ντύθηκε Spiderman και τρόμαξε κάποια παιδάκια που μπορεί και να την είδαν στο δρόμο. Κάτια μου, συγγνώμη αλλά από εμένα, είναι όχι!

Οι καλοντυμένες και οι κακοντυμένες στην επίδειξη του Στέλιο Κουδουνάρη