Αθηνά Οικονομάκου: Αυτά τα παπούτσια δεν τα βγάζει από πάνω της! Τα έχει ήδη σε δυο χρώματα!

Εμείς τα λατρέψαμε!

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτά τα παπούτσια δεν τα βγάζει από πάνω της! Τα έχει ήδη σε δυο χρώματα!

Αυτά τα παπούτσια η Αθηνά Οικονομάκου δεν τα βγάζει από πάνω της. Τα έχει ήδη σε δυο χρώματα και τα φοράει συνέχει στις βόλτες της.

Λατρεύει τα ρούχα και κυρίως να είναι περιποιημένη κάθε ημέρα. Μάλιστα, ακολουθεί όλες τις τάσεις τόσο στα κοσμήματα, όσο και στα looks.

Ωστόσο, αυτό που μας τράβηξε το βλέμμα είναι τα παπούτσια της. Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει ένα συγκεκριμένο σχέδιο από την εταιρία saucony.

Τα έχει σε δυο χρώματα και κοστίζουν περίπου 100 ευρώ.

Αθηνά Οικονομάκου παπούτσια

Αθηνά Οικονομάκου: Το λάθος στο γάμο της που δεν παρατήρησε κανείς! Ίσως να μην ξεκινούσε το μυστήριο...

Ένα λάθος στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου δεν το είχε παρατηρήσει κανείς. Μάλιστα, αν ήταν αυστηρός ο παπάς που την πάντρεψε, μπορεί να μην ξεκινούσε το μυστήριο.

Η ηθοποιός ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το Φθινόπωρο του 2018 με τον εκλεκτό της καρδιάς της Φίλιππο Μιχόπουλο, σε μια ρομαντική τελετή στην Μύκονο.

Εκείνος την περίμενε φορώντας ένα λευκό κοστούμι και έχοντας στο πλευρό του όλους του τους φίλους. Η Αθηνά Οικονομάκου, από την άλλη, φόρεσε ένα όμορφο στενό νυφικό με διαφάνειες δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Αθηνά Οικονομάκου: Το ύψος της είναι άλλο από αυτό που δείχνει! Δεν την παρατήρησε αρχικά ο Μιχόπουλος...

Αθηνά Οικονομάκου νυφικό λάθος

Το νυφικό είχε διαφάνειες από δαντέλα και ταίριαζε άψογα στην ηθοποιό, καθώς αναδείκνυε τις αναλογίες της. Ξεχωριστή λεπτομέρεια η κάπα-πέπλο.

Ωστόσο, ένα λάθος που σχολιάστηκε αρκετά, ήταν οι πολλές διαφάνειες, καθώς είναι σίγουρο ότι αν ο γάμος δεν γινόταν στη Μύκονο ένας συντηρητικός παπάς, ίσως να μην ξεκινούσε καν το μυστήριο.

Αθηνά Οικονομάκου γάμος λάθος