Δέσποινα Βανδή: Φόρεσε το φόρεμα που θέλουν να έχουν όλες φέτος το χειμώνα! Που μπορείς να το βρεις;

Τους «θάμπωσε» όλους!

Δέσποινα Βανδή: Φόρεσε το φόρεμα που θέλουν να έχουν όλες φέτος το χειμώνα! Που μπορείς να το βρεις;

Η Δέσπονα Βανδή φόρεσε το φόρεμα που θέλουν να το έχουν όλες φέτος το χειμώνα! Που μπορείς να το βρεις κι εσύ;

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του X-Factor εχθές μόλις ξεκίνησε το Live του μουσικού διαγωνισμού του Open και εμφανίστηκε στην σκηνή μείναμε «παγωτό», πρώτα με την αλλαγή στα μαλλιά της και μετά με το συγκλονιστικό φόρεμα που επέλεξε!

Η Δέσποινα Βανδή έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές και sexy εμφανίσεις της με αυτό το μίνι φόρεμα σε λιλά τόνους και υπέροχα αστραφτερό που θέλουν όλες να έχουν στην ντουλάπα τους αυτόν τον χειμώνα ή έστω για τις γιορτές!

Το φόρεμα είναι από την Irene Angelopoulos Couture και όπως είδατε αναδείκνυε υπέροχα τα καλλίγραμμα πόδια.

Με ένα πολύ ωραίο ντεκολτέ και εντυπωσιακά μανίκια, η Δέσποινα Βανδή ήταν με το φόρεμα αυτό η star της βραδιάς.

Δείτε φωτογραφίες:

Δέσποινα Βανδή: Παρέδωσε μαθήματα στιλ! Αυτή την εμφάνιση μόνο εκείνη θα μπορούσε να την κάνει!

Αυτή την εμφάνιση μόνο η Δέσποινα Βανδή θα μπορούσε να την κάνει! Η τραγουδίστρια παρέδωσε μαθήματα στιλ στην Εβδομάδα Μόδας!

Η Δέσποινα Βανδή μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις και έτσι δε μας άφησε παραπονεμένους στην προχθεσινή εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας και συγκεκριμένα, στην επίδειξη του οίκου «Mi-Ro»!

X-factor: Η Δέσποινα Βανδή ντύθηκε νύφη και έμειναν όλοι "κάγκελο"! (Βίντεο)

Η αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα πράσινο λαμπερό φόρεμα με παγέτες το οποίο συνδύασε άψογα με μαύρο λεπτό καλσόν και μαύρες γόβες. Το φόρεμα μάλιστα είχε βαθύ ντεκολτέ και η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να αφήσει κάτω τα μαλλιά της.

Το στιλ της απογειώθηκε με τα γυαλιά που φόρεσε. Η εικόνα όμως μιλάει από μόνη της:

βανδή εμφάνιση βανδή εβδομάδα μόδαςβανδή φόρεμα

Δέσποινα Βανδή: Έβαλε φόρεμα - νυχτικό και τα μάτια όλων στράφηκαν στις κόκκινες γόβες της!

Η Δέσποινα Βανδή έβαλε φόρεμα - νυχτικό και τα μάτια όλων στράφηκαν στις κόκκινες γόβες της! Η εμφάνιση που όμοια της δεν υπάρχει!

Με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα του X Factor, από τη συχνότητα του OPEN TV και η παραγωγή του talent show και οι ιθύνοντες του καναλιού έδωσαν ένα δημοσιογραφικό brunch για την παρουσίασή του στο εστιατόριο Pasaji, στο Citylink.

Όλοι οι συντελεστές της εκπομπής βρέθηκαν εκεί αλλά την παράσταση έκλεψε η Δέσποινα Βανδή. Η εντυπωσιακή ερμηνεύτρια και παρουσιάστρια του show, έκανε μία από τις καλύτερές της εμφανίσεις και τις «δίκασε» όλες!

Η Δέσποινα συνδύασε το μαύρο lingerie φόρεμά της με ένα ζευγάρι μπορντό γόβες, μαύρα cat eyes και μπορντό top handle τσάντα! Η τραγουδίστρια, πήρε το απόλυτο 10άρι και όλη η αίθουσα δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια της από πάνω της.... Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε:

Δέσποινα Βανδή: Έβαλε φόρεμα - νυχτικό και τα μάτια όλων στράφηκαν στις κόκκινες γόβες της!Δέσποινα Βανδή: Έβαλε φόρεμα - νυχτικό και τα μάτια όλων στράφηκαν στις κόκκινες γόβες της!Δέσποινα Βανδή: Έβαλε φόρεμα - νυχτικό και τα μάτια όλων στράφηκαν στις κόκκινες γόβες της!