Αθηνά Οικονομάκου: Βγήκε βόλτα και κοιτούσαν όλοι την τσάντα στα χέρια της! Κοστίζει 1.550 ευρώ!

Εσείς θα την κρατούσατε;

Αθηνά Οικονομάκου: Βγήκε βόλτα και κοιτούσαν όλοι την τσάντα στα χέρια της! Κοστίζει 1.550 ευρώ!

Η Αθηνά Οικονομάκου βγήκε βόλτα και όλοι κοιτούσαν την τσάντα που κρατούσε στα χέρια της. Κοστίζει 1.550 ευρώ και είναι ότι πιο hot θα δεις.

Η ηθοποιός λατρεύει την μόδα και αυτό φαίνεται, τόσο από την συλλογή της με κοσμήματα, όπου διατηρεί και το δικό της κατάστημα, αλλά και από την συλλογή με ρούχα που έχει μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη.

Σε κάθε δημόσια της εμφάνιση, η Αθηνά Οικονομάκου θέλει να είναι περιποιημένη και το έχει καταφέρει, αφού μέχρι σήμερα σε κάθε εμφάνιση της τραβάει όλα τα βλέμματα.

Πριν λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην Κηφισιά και τα μάτια όλων έπεσαν στην τσάντα της, η οποία ήταν εντυπωσιακή και ανήκει στον οίκο Saint Laurent και κοστίζει 1.550 ευρώ.

Αθηνά Οικονομάκου τσάντα 1.550 ευρώ

Αθηνά Οικονομάκου: Φορτωμένη με τσάντες και χωρίς χαμόγελο! Φορούσε τσάντα 1.590 ευρώ!

Φορτωμένη με τσάντες και χωρίς χαμόγελο από το άγχος και το τρέξιμο ήταν η Αθηνά Οικονομάκου! Φορούσε τσάντα 1.590 ευρώ!

Ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την ηθοποιό σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, πριν από λίγες εβδομάδες να κάνει τα ψώνια της! Η αλήθεια είναι πως, όπως σας αποκαλύψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ είχε βγει για να κάνει τα τελευταία ψώνια για την βάπτιση του γιου της Μάξιμου, που έγινε λίγες ημέρες μετά υπό άκρα μυστικότητα!

Αθηνά Οικονομάκου: Φορτωμένη με τσάντες και χωρίς χαμόγελο! Φορούσε τσάντα 1.590 ευρώ!

Εννοείται πως η ομάδα του Youweekly.gr δεν μπορούσε να μην ψάξει όλες τις λεπτομέρειες γι αυτή την τσάντα που φορούσε! Μαύρη, που μπαίνει στο πλάι και μπορείς να την έχεις πάνω σου όλη μέρα!

Εκτός αυτού χωράει και πολλά πράγματα...

Αθηνά Οικονομάκου: Φορτωμένη με τσάντες και χωρίς χαμόγελο! Φορούσε τσάντα 1.590 ευρώ!

Η Αθηνά, λοιπόν, επέλεξε τσάντα που κοστίζει 1.590 ευρώ από Balenciaga!

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει "παγωτό"! Σαλόνι από άλλον πλανήτη...

Σαλόνι από άλλον πλανήτη έχει μέσα η σπιταρόνα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου! Θα σας αφήσει "παγωτό" σίγουρα το εσωτερικό του...

Η ηθοποιός έχει πολλές ιδιότητες αλλά πάνω από όλα είναι μία περήφανη μαμά και μία ερωτευμένη σύζυγος που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο, τρεις φορές.

Η stylish ηθοποιός, τον ελεύθερό της χρόνο, ασχολείται και με τον ισχυρό λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος μετρά παραπάνω από 900 χιλιάδες followers.

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε μπάνιο στην θάλασσα και όλοι κοιτούσαν το μαγιό της! Κοστίζει πάνω από 200 ευρώ!

Μέσω του αγαπημένου της μέσου κοινωνικής δικτύωσης αλλά και των Instastories, η Αθηνά έχει δείξει διάφορα πλάνα στους διαδικτυακούς της φίλους από το σπίτι στο οποίο μένει με τον αγαπημένο της.

Όπως θα δεις παρακάτω, το ζευγάρι αγαπάει την minimal αισθητική ενώ η 33χρονη έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα ντουλάπα.

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει