Οικονομάκου - Συνατσάκη: Φωτογραφήθηκαν για την νέα τους συλλογή με τίτλο «She» και είναι λες και βγήκαν από άλλη εποχή!

Εντυπωσιακά κομμάτια για γυναίκες... δυναμικές!

Οικονομάκου - Συνατσάκη: Φωτογραφήθηκαν για την νέα τους συλλογή με τίτλο «She» και είναι λες και βγήκαν από άλλη εποχή!

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη φωτογραφήθηκαν για την νέα τους συλλογή με τίτλο «She» και είναι λες και βγήκαν από άλλη εποχή.

Οι δυο γυναίκες πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του Δημήτρη Σκουλού και οι φωτογραφίες τους είναι μαγευτικές. Τα ρούχα τους εμπνευσμένα για τις δυναμικές γυναίκες.

Η νέα τους συλλογή για το brand «Project Soma» ονομάζεται «She» και όπως είδαμε από τα κομμάτια που παρουσίασαν, έχουν αέρα από άλλη εποχή.

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξαν αυτή την συνεργασία με σκοπό να προσπαθήσουν με τις δημιουργίες τους να ντύσουν τις δυναμικές γυναίκες που καταφέρνουν πολλά και που ξέρουν πως αν βοηθήσουν η μια την άλλη μόνο υπέροχα πράγματα μπορούν να συμβούν.

Project Soma: Η νέα κολεξιόν έρχεται και σας δίνουμε μία πρώτη γεύση!

Επιτέλους φτάνει η ώρα! Η νέα κολεξιόν του Project Soma έρχεται και εμείς σας δίνουμε μία πρώτη γεύση από το το πρόκειται να δούμε σε λίγες μέρες!

Η σειρά ρούχων της Μαίρης Συνατσάκη και της Αθηνάς Οικονομάκου κατέπληξε τα πλήθη από την πρώτα μέρα της κυκλοφορίας της και τώρα περιμένουμε όλοι με κομμένη την ανάσα την κυκλοφορία της νέας συλλογής!

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε αυτό το παντελόνι και έκανε την ανατροπή! Είναι σε έκπτωση...

Η νέα συλλογή λοιπόν φτάνει επιτέλους στις 13 Νοεμβρίου και οι δύο δημιουργοί της έχουν φροντίσει να μας κρατήσουν σε αγωνία με τα ασπρόμαυρα teasers που ανεβάζουν καθημερινά στον επίσημο λογαριασμό της συλλογής στο Instagram.

Πάρτε λοιπόν κι εσείς μια γεύση και ετοιμαστείτε γιατί η 13η Νοεμβρίου πλησιάζει!