Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Οικονομάκου - Συνατσάκη: Φωτογραφήθηκαν για την νέα τους συλλογή με τίτλο «She» και είναι λες και βγήκαν από άλλη εποχή!

Εντυπωσιακά κομμάτια για γυναίκες... δυναμικές!

Οικονομάκου - Συνατσάκη: Φωτογραφήθηκαν για την νέα τους συλλογή με τίτλο «She» και είναι λες και βγήκαν από άλλη εποχή!
News 14.11.2019 15:15
Follow us on Google News

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη φωτογραφήθηκαν για την νέα τους συλλογή με τίτλο «She» και είναι λες και βγήκαν από άλλη εποχή.

Οι δυο γυναίκες πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του Δημήτρη Σκουλού και οι φωτογραφίες τους είναι μαγευτικές. Τα ρούχα τους εμπνευσμένα για τις δυναμικές γυναίκες.

Η νέα τους συλλογή για το brand «Project Soma» ονομάζεται «She» και όπως είδαμε από τα κομμάτια που παρουσίασαν, έχουν αέρα από άλλη εποχή.

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξαν αυτή την συνεργασία με σκοπό να προσπαθήσουν με τις δημιουργίες τους να ντύσουν τις δυναμικές γυναίκες που καταφέρνουν πολλά και που ξέρουν πως αν βοηθήσουν η μια την άλλη μόνο υπέροχα πράγματα μπορούν να συμβούν.

View this post on Instagram

𝙄 𝙘𝙖𝙣’𝙩 𝙛𝙞𝙣𝙙 𝙩𝙝𝙚 𝙬𝙤𝙧𝙙𝙨 𝙩𝙤 𝙚𝙭𝙥𝙧𝙚𝙨𝙨 𝙢𝙮 𝙚𝙭𝙘𝙞𝙩𝙚𝙢𝙚𝙣𝙩, 𝙢𝙮 𝙖𝙣𝙩𝙞𝙘𝙞𝙥𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣 𝙖𝙣𝙙 𝙢𝙮 𝙟𝙤𝙮 𝙛𝙤𝙧 𝙩𝙝𝙞𝙨 𝙘𝙤𝙡𝙡𝙚𝙘𝙩𝙞𝙤𝙣! #𝙋𝙧𝙤𝙟𝙚𝙘𝙩𝙎𝙤𝙢𝙖𝙏𝙚𝙖𝙢 𝙖𝙡𝙤𝙣𝙜 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙢𝙚 𝙖𝙣𝙙 @𝙢𝙖𝙞𝙧𝙞𝙗𝙤𝙤 𝙖𝙧𝙚 𝙘𝙤𝙪𝙣𝙩𝙞𝙣𝙜 𝙗𝙖𝙘𝙠𝙬𝙖𝙧𝙙𝙨! 𝙎𝙖𝙫𝙚 𝙩𝙝𝙚 𝙙𝙖𝙩𝙚 - 13/11 𝙬𝙚 𝙖𝙧𝙚 𝙇𝘼𝙐𝙉𝘾𝙃𝙄𝙉𝙂 ______________________________________ #projectsoma #fw1920 #she

A post shared by Athina (@athinao1konomakou) on

Project Soma: Η νέα κολεξιόν έρχεται και σας δίνουμε μία πρώτη γεύση!

Επιτέλους φτάνει η ώρα! Η νέα κολεξιόν του Project Soma έρχεται και εμείς σας δίνουμε μία πρώτη γεύση από το το πρόκειται να δούμε σε λίγες μέρες!

Η σειρά ρούχων της Μαίρης Συνατσάκη και της Αθηνάς Οικονομάκου κατέπληξε τα πλήθη από την πρώτα μέρα της κυκλοφορίας της και τώρα περιμένουμε όλοι με κομμένη την ανάσα την κυκλοφορία της νέας συλλογής!

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε αυτό το παντελόνι και έκανε την ανατροπή! Είναι σε έκπτωση...

Η νέα συλλογή λοιπόν φτάνει επιτέλους στις 13 Νοεμβρίου και οι δύο δημιουργοί της έχουν φροντίσει να μας κρατήσουν σε αγωνία με τα ασπρόμαυρα teasers που ανεβάζουν καθημερινά στον επίσημο λογαριασμό της συλλογής στο Instagram.

Πάρτε λοιπόν κι εσείς μια γεύση και ετοιμαστείτε γιατί η 13η Νοεμβρίου πλησιάζει!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το παντελόνι δεν βγάζει από πάνω της! Το έβαλε 3 φορές συνεχόμενα...

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το ρούχο της φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ! Μόνο με 30 ευρώ...

Διαβάστε περισσότερα θέματα μόδας στο Youweekly.gr

Share