Project Soma: Η νέα κολεξιόν έρχεται και σας δίνουμε μία πρώτη γεύση!

Θα την αγαπήσετε!

Project Soma: Η νέα κολεξιόν έρχεται και σας δίνουμε μία πρώτη γεύση!

Επιτέλους φτάνει η ώρα! Η νέα κολεξιόν του Project Soma έρχεται και εμείς σας δίνουμε μία πρώτη γεύση από το το πρόκειται να δούμε σε λίγες μέρες!

Η σειρά ρούχων της Μαίρης Συνατσάκη και της Αθηνάς Οικονομάκου κατέπληξε τα πλήθη από την πρώτα μέρα της κυκλοφορίας της και τώρα περιμένουμε όλοι με κομμένη την ανάσα την κυκλοφορία της νέας συλλογής!

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε αυτό το παντελόνι και έκανε την ανατροπή! Είναι σε έκπτωση...

Η νέα συλλογή λοιπόν φτάνει επιτέλους στις 13 Νοεμβρίου και οι δύο δημιουργοί της έχουν φροντίσει να μας κρατήσουν σε αγωνία με τα ασπρόμαυρα teasers που ανεβάζουν καθημερινά στον επίσημο λογαριασμό της συλλογής στο Instagram.

Πάρτε λοιπόν κι εσείς μια γεύση και ετοιμαστείτε γιατί η 13η Νοεμβρίου πλησιάζει!

Αθηνά Οικονομάκου: Το πουκάμισο της θα "εξαφανιστεί"! Έχει την λεπτομέρεια που αγαπούν όλες οι γυναίκες!

Το πουκάμισο που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου σίγουρα θα "εξαφανιστεί". Έχει την λεπτομέρεια που αγαπούν όλες οι γυναίκες στις μπλούζες.

Η ηθοποιός, αγαπάει την μόδα, για αυτό κιόλας συνεργάζεται με την Μαίρη Συνατσάκη, έχοντας την δική τους συλλογή ρούχων.

Όταν βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, φόρεσε ένα πουκάμισο από την νέα συλλογή του «Project soma» και τους εντυπωσίασε όλους.

Το συγκεκριμένο πουκάμισο έχει φαρδιά μανίκια, κάτι που βρίσκεται δυναμικά στην μόδα φέτος και πολλές γυναίκες επιλέγουν μπλούζες με το σχέδιο αυτό.

Φαίνεται πως με το που θα βγει στο site θα "εξαφανιστεί"!

Αθηνά Οικονομάκου πουκάμισο

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτά τα παπούτσια δεν τα βγάζει από πάνω της! Τα έχει ήδη σε δυο χρώματα!

Αυτά τα παπούτσια η Αθηνά Οικονομάκου δεν τα βγάζει από πάνω της. Τα έχει ήδη σε δυο χρώματα και τα φοράει συνέχει στις βόλτες της.

Λατρεύει τα ρούχα και κυρίως να είναι περιποιημένη κάθε ημέρα. Μάλιστα, ακολουθεί όλες τις τάσεις τόσο στα κοσμήματα, όσο και στα looks.

Ωστόσο, αυτό που μας τράβηξε το βλέμμα είναι τα παπούτσια της. Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει ένα συγκεκριμένο σχέδιο από την εταιρία saucony.

Τα έχει σε δυο χρώματα και κοστίζουν περίπου 100 ευρώ.

Αθηνά Οικονομάκου παπούτσια