Ελένη Φουρέιρα: Δεν την έχουμε δει ποτέ έτσι! Έβαλε στρας μέχρι και στα χέρια...

Έκανε εμφάνιση για Όσκαρ!

Ελένη Φουρέιρα: Δεν την έχουμε δει ποτέ έτσι! Έβαλε στρας μέχρι και στα χέρια...

Δεν την έχουμε δει ποτέ έτσι την Ελένη Φουρέιρα! Έβαλε στρας μέχρι και στα χέρια και παρέδωσε μαθήματα μόδας!

Η Ελένη Φουρέιρα, άναψε το δέντρο σε μεγάλο εμπορικό κέντρο και έκανε μια εμφάνιση που συζητήθηκε αρκετά! Η τραγουδίστρια, επέλεξε για την βραδιά ένα φόρεμα γεμάτο κρόσσια όμως μια λεπτομέρεια έκανε την διαφορά.

Η Ελένη, ολοκλήρωσε το look της με γάντια από τούλι και δαντέλα, στα οποίο είχε κεντήσει στρας! Τα μάτια όλων δεν έφυγαν λεπτό από πάνω της και φυσικά η Ελένη Φουρέιρα πήρε το απόλυτο 10άρι... Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Ελένη Φουρέιρα: Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία με τον αδερφό της! Στο πρόσωπο είναι σαν δίδυμοι!

Ελένη Φουρέιρα στρας
Ελένη Φουρέιρα εμφάνιση
Ελένη Φουρέιρα όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Ελένη Φουρέιρα: Αυτή είναι η καταγωγή της! Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα που γίνεται γνωστό!

Αυτή είναι η καταγωγή της Ελένης Φουρέιρα. Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα που γίνεται γνωστό για την ακριβή πόλη όπου γεννήθηκε.

Η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας το 2007 με το συγκρότημα Mystique.

Μπορεί πριν μερικά χρόνια να είχε γίνει ένας μικρός ντόρος με την καταγωγή της, καθώς πολλοί θεώρησαν πως το κρύβει στην Wikipedia, ωστόσο αναφέρει μέχρι και που γεννήθηκε.

Η Ελένη Φουρέρια, γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1987 στο Φιέρ της Αλβανίας. Σε ηλικία πέντε ετών, εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της στον Αυλώνα κι έπειτα, σε ηλικία επτά ετών, μετανάστευσαν στην Ελλάδα λόγω του αλβανικού εμφυλίου πολέμου.

Μεγάλωσε στην Καλλιθέα Αττικής και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την κιθάρα. Μετά το σχολείο, σπούδασε σχέδιο μόδας σε ιδιωτική σχολή αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της λόγω της ενασχόλησης της με το τραγούδι, αφού παράλληλα εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο.

Ελένη Φουρέιρα: Με τις αδερφές της είναι σαν τρίδυμες! Τις είδαμε με τουαλέτες και "έπεσαν" όλα τα φλας πάνω τους!

Η Ελένη Φουρέιρα με τις αδερφές της είναι σαν τρίδυμες. Τις είδαμε και τις τρεις μαζί να ποζάρουν με εντυπωσιακές τουαλέτες και όλα τα φλας έπεσαν πάνω τους.

Η τραγουδίστρια έχει αδυναμία στα τρία της αδέρφια, την Μαργαρίτα, την Ιωάννα και τον Γιώργο και προσπαθεί όσο μπορεί να τους προστατεύει από την έκθεση στην δημοσιότητα. Για αυτό κιόλας δεν βλέπουμε πολλές κοινές αναρτήσεις τους.

Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο η Ελένη Φουρέιρα πάντρεψε την αδερφή της Ιωάννα και η συγκίνηση της ήταν εμφανής.

Ελένη Φουρέιρα: Δεν πάει το μυαλό σας τι έχει σπουδάσει! «Έσκασε» η είδηση που δεν γνωρίζαμε!

Μάλιστα, σε μια από τις αναμνηστικές φωτογραφίες τους, πόζαραν μαζί και με την αδερφή τους Μαργαρίτα και τα φλας των φωτογράφων του γάμου έπεσαν πάνω τους.

Όπως θα δείτε και εσείς είναι σαν τρίδυμες!

Ελένη Φουρέιρα αδέρφια

Ελένη Φουρέιρα: Δεν έχετε δει πιο κοντά τα μαλλιά της! Η εικόνα στην δημοσιότητα...

Ελένη Φουρέιρα: Κι όμως! Αυτή η εικόνα βρίσκεται στη δημοσιότητα! Δεν έχετε δει πιο κοντά τα μαλλιά της!

Δεν το πίστευε κανείς, κι όμως η απόλυτη Ελένη Φουρέιρα το τόλμησε! Η αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με κοντά αγορίστικα μαλλιά και μας "έπεσε" το σαγόνι!

Ελένη Φουρέιρα: Όχι μόνο δεν χωρίζει αλλά... παντρεύεται; Η αλήθεια μόνο εδώ!

Μπορεί να την έχουμε όλοι στο μυαλό μας με πλούσια μακριά μαλλιά ή και με άφρο, όπως τη γνωρίσαμε, αλλά αυτή η σταρ ξέρει να μας εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση! Βέβαια η ίδια δεν ξεκαθάρισε αν πρόκειται για περούκα ή αν αποφάσισε να αλλάξει τελείως το look της. Φρόντισε ωστόσο να βάλει φωτιά στα social media με μία selfie της στο Instagram. «Δώστε μου ένα λετό να βγάλω μια θολή selfie» έγραψε η Ελένη Φουρέιρα και το κοινό... παραληρεί!

Δείτε τη λοιπόν για πρώτη φορά με κοντά μαλλιά! Εξακολουθεί να είναι μια κούκλα!