Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε κόκκινο φόρεμα από δέρμα και το απογείωσε με μια λεπτομέρεια! Έκανε την διαφορά...

Το look που έβαλε «φωτιά» στην οθόνη μας!

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε κόκκινο φόρεμα από δέρμα και το απογείωσε με μια λεπτομέρεια! Έκανε την διαφορά...

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε κόκκινο φόρεμα από δέρμα και το απογείωσε με μια λεπτομέρεια! Έκανε την διαφορά με το κόσμημά της!

Η τραγουδίστρια, έκανε την απόλυτη εμφάνιση στο προηγούμενο live του X-Factor! Η Μελίνα Ασλανίδου, επέλεξε να φορέσει κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και μας τρέλανε κανονικά!

Το όλο look της, συμπλήρωσε με χρυσό κόσμημα και αλυσίδες και άφησε το μακιγιάζ της σε απαλούς τόνους. Η Μελίνα Ασλανίδου, με άψογο συνδυασμό τα κατάφερε και πήρε από εμάς το απόλυτο 10άρι! Δείτε την εμφάνιση που έγραψε ιστορία:

Μελίνα Ασλανίδου: Δεν πάει το μυαλό σας πόσο χρονών είναι ο σύντροφος της! Αυτή είναι η ηλικία του!

Μελίνα Ασλανίδου: Το γκρι φόρεμά της, δένει μπροστά και «τσακίζει» ταμία! Εσύ, δεν έχεις ίδιο;

Το γκρι φόρεμα της Μελίνας Ασλανίδου, δένει μπροστά και «τσακίζει» ταμία! Εσύ, δεν έχεις ίδιο; Αν όχι, τρέξε να το πάρεις!

Η τραγουδίστρια, βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας και έκανε μια εμφάνιση που μας τρέλανε! Η Μελίνα, έβαλε ένα φόρεμα με ιδιαίτερο δέσιμο και βολάν το οποίο για εμάς ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αν και δεν εντοπίσαμε (ακόμα) ποιας εταιρίας είναι, το μόνο σίγουρο πως μπορείς να βρεις πολλά παρόμοια στην αγορά.

Το χρώμα του είναι πασπαρτού και όλοι οσοι την είδαν από κοντά, συμφωνούσαν στο εξής: Η Μελίνα Ασλανίδου, παρέδωσε μαθήματα μόδας! Ιδού και οι αποκλειστικές μας φωτογραφίες:

Μελίνα Ασλανίδου: Εμφανίστηκε με τα πιο κακόγουστα παπούτσια; Η φωτογραφία που δεν έπρεπε ποτέ να «τραβηχτεί»!

Μελίνα Ασλανίδου φόρεμαΜελίνα Ασλανίδου γκρι φόρεμα

Μελίνα Ασλανίδου: Στην φόρα η άγνωστη ζωή της! Οι σκηνές που δεν γνώριζε κανείς...

Στην φόρα βγήκε η άγνωστη ζωή της Μελίνας Ασλανίδου. Αυτές είναι οι σκηνές από την παιδική της ηλικία που δεν γνώριζε κανείς.

Η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή πριν από αρκετά χρόνια, πλέον θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες του έντεχνου τραγουδιού.

Η Σιμέλα Ασλανίδου, - όπως είναι το πραγματικό της όνομα - που έγινε γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα Μελίνα, γεννήθηκε πριν από περίπου 40 χρόνια από γονείς μετανάστες και μεγάλωσε στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Λίγο αργότερα επέστρεψαν όλοι μαζί οικογενειακώς στην Ελλάδα για να ζήσουν στο χωριό Παραλίμνη Γιαννιτσών.

Τα παιδικά της χρόνια είχαν φούξια, ροζ και παλ αποχρώσεις, τα περνά όμορφα μεν αλλά με δυσκολίες, αφού η οικογένειά της δεν είναι και τόσο ευκατάστατη οικονομικά, αν και πολύ δεμένη συναισθηματικά και ψυχικά. Δεν έχει αδέλφια να παίξει, είναι μοναχοπαίδι… «Θυμάμαι έντονα κάτι χειμώνες όπου ακούγαμε στη διαπασών το “Θα σου φύγω, στο ’χα πει” και παίζαμε ντέφι»… έχει πει η ίδια περιγράφοντας κάποιες σκηνές από την παιδική της ηλικία.