Έλενα Χριστοπούλου: Έκανε total black ντύσιμο και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα!

Παρέδωσε μαθήματα στιλ...

Έλενα Χριστοπούλου: Έκανε total black ντύσιμο και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα!

Για μία ακόμα φορά, η Έλενα Χριστοπούλου τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα! Έκανε το απόλυτο total black ντύσιμο και ήταν εντυπωσιακή!

Μία γυναίκα που ζει μέσα στον κόσμο της μόδας, δε θα μπορούσε να μας απογοητεύσει με την εμφάνισή της. Έτσι η Έλενα Χριστοπούλου κατάφερε να τραβήξει τα φλας των φωτογράφων με ένα απλό total black ντύσιμο.

Έλενα Χριστοπούλου: Ο αριθμός της ηλικίας της θα σας κάνει να... χάσετε τις τρίχες από τα μαλλιά σας!

Ένα μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο jacket ήταν αρκετά για να απογειώσουν την εμφάνιση της αγαπημένης coach του GNTM.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τη συνέλαβε σε βραδινή της έξοδο και σας την παρουσιάζει...

χριστοπούλου

χριστοπούλου gntm

Η Έλενα Χριστοπούλου αποκαλύπτει: «Ο σύντροφός μου είναι το απόλυτο αρσενικό»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Έλενα Χριστοπούλου μας αποκαλύπτει... πιπεράτες πληροφορίες! «Ο σύντροφός μου είναι το απόλυτο αρσενικό»! Δείτε το σχετικό βίντεο...

Η αγαπημένη coach του GNTM εμφανίστηκε στην εκπομπή "Stars System" και μίλησε για όλους και για όλα στην Άση Μπήλιου.

Έλενα Χριστοπούλου: Ο αριθμός της ηλικίας της θα σας κάνει να... χάσετε τις τρίχες από τα μαλλιά σας!

Φυσικά, δεν παρέλειψε να κάνει και μία αναφορά στον αγαπημένο της σύντροφο!

«Δεν έχω καμία σχέση με το παρελθόν. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να φέρνω το παρελθόν στον ενεστώτα. Αν έχεις έναν καλό ενεστώτα γιατί φέρνεις το παρελθόν σου; Δεν το καταλαβαίνω. Το ξέρω ότι δεν το βλέπουν όλοι έτσι. Από αυτούς που το έβλεπαν έτσι, έφυγα εγώ. Και από φίλους μου που φέρνανε συνέχεια στο τραπέζι και μιλούσαν για το παρελθόν. Δεν θέλω», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

«Είμαι καλά στα προσωπικά μου αυτή την περίοδο. Σκορπιός με ωροσκόπο Τοξότη, όπως κι εγώ, είναι και ο σύντροφός του, Αποστόλης Κώτσης. Σε μια τέτοια στιγμή δύσκολη ερωτεύτηκα και αγαπώ ατόφια στοιχεία του απέναντί μου. Αυτό μόνο κράτα σαν απάντηση.

Έχω κάτι ατόφιο απέναντί μου. Πρώτον, είναι αρσενικό, δεν τίθεται θέμα. Τον βλέπεις από χιλιόμετρα και λες… Παναγία μου! Το οποίο μ’ αρέσει αυτό στον άντρα πολύ. Και δεύτερον ότι λέει αλήθεια. Αυτά τα δύο είναι πολύ σημαντικά», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.