Μαρέβα Μητσοτάκη: Πιο σικάτη από ποτέ, παρέδωσε μαθήματα στιλ! Το look που εντυπωσίασε...

Η total black εμφάνισή της!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Πιο σικάτη από ποτέ, παρέδωσε μαθήματα στιλ! Το look που εντυπωσίασε...

Η Μαρέβα Μητσοτάκη για μία ακόμη φορά παρέδωσε μαθήματα στιλ! Ήταν πιο σικάτη από ποτέ και το look της εννοείται πως εντυπωσίασε.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού, μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις και σε μοναδικά σύνολα που θα ζήλευε ο οποιοσδήποτε. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μας απογοητεύσει στην επίσκεψή της στη γαλλική πρεσβεία.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Δεν σταμάτησαν να την κοιτάζουν στο πλευρό του Κυριάκου! Φόρεσε δημιουργία αγαπημένου Έλληνα σχεδιαστή!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεσε ένα κατάμαυρο σύνολο, με το look της να αποτελείται από ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι, μαύρη μπλούζα και σακάκι και μαύρες γόβες.

Η εμφάνισή της απογειώθηκε από τα αξεσουάρ της, με την μπεζ τσάντα της να κλέβει την παράσταση. Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τη συνέλαβε και σας την παρουσιάζει!

μαρέβα μητσοτάκη εμφάνιση
μαρέβα βραδινή έξοδος

Μαρέβα Μητσοτάκη: Αυτή είναι η πιο σικάτη εμφάνιση της! "Έπεσαν" όλα τα μάτια πάνω της!

Αυτή είναι η πιο σικάτη εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη. "Έπεσαν" όλα τα μάτια πάνω της με το μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

Επίσημο δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Πήγε στο Ζάππειο με το απόλυτο casual look! Αν δεν το κάνεις copy... χάνεις!

Το παρών, έδωσε και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόβσκι, η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο στενό μάξι φόρεμα, πραγματοποιώντας την πιο chic εμφάνιση της.

Μαρέβα Μητσοτάκη εμφάνιση

Μαρέβα Μητσοτάκη Κυριάκος

Μαρέβα Μητσοτάκη: Δεν σταμάτησαν να την κοιτάζουν στο πλευρό του Κυριάκου! Φόρεσε δημιουργία αγαπημένου Έλληνα σχεδιαστή!

Δεν σταμάτησαν να κοιτάζουν την Μαρέβα Μητσοτάκη στο πλευρό του Κυριάκου σε επίσημη συνάντηση. Φόρεσε δημιουργία αγαπημένου Έλληνα σχεδιαστή.

Στην Σανγκάη βρίσκεται αυτές τις μέρες το πρωθυπουργικό ζεύγος για τη διεθνή έκθεση της Κίνας, International Import Expo 2019, στην οποία η Ελλάδα είναι μία από τις τιμώμενες χώρες.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η μητέρα της «τράβηξε» όλα τα βλέμματα των φωτογράφων σε επίσημη έξοδο! Δείτε την για πρώτη φορά...

Η Μαρέβα Μητσοτάκη σε αυτή την επίσκεψη έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις, φορώντας δημιουργία του Βασίλη Ζούλια.

Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεμα Κυριάκος

Στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Xi Jinping, εμφανίστηκε chic maxi φόρεμα σε πράσινη απόχρωση, με κοντό μανίκι.

Μαρέβα Μητσοτάκη εμφανίσεις φόρεμα