Αθηνά Οικονομάκου: Η φούστα της είναι μαύρη, καφέ και κοστίζει 95 ευρώ! Προκαλεί φρενίτιδα!

Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε πάει παντού!

Αθηνά Οικονομάκου: Η φούστα της είναι μαύρη, καφέ και κοστίζει 95 ευρώ! Προκαλεί φρενίτιδα!

Η φούστα της Αθηνάς Οικονομάκου είναι μαύρη και καφέ και κοστίζει 95 ευρώ! Προκαλεί φρενίτιδα και τη λατρέψαμε!

Η ηθοποιός, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρέθηκε στην Αράχωβα και παρέδωσε και εκεί μαθήματα στιλ! Η Αθηνά Οικονομάκου, κυκλοφορεί μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη την συλλογή SHE και το ένα κομμάτι τους, είναι καλύτερο από το άλλο!

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε την φούστα της σε μαύρο και καφέ καρό και όλοι στον δρόμο την κοιτούσαν... με το δίκιο τους! Εμείς ψάξαμε και την εντοπίσαμε στο site της συλλογής με 95 ευρώ! Να τονίσουμε ότι έχουν μείνει λίγα κομμάτια... Ιδού λοιπόν:

Αθηνά Οικονομάκου: Ο πατέρας της δεν πήγε στον γάμο με τον Μιχόπουλο! Αποκάλυψε τον λόγο για πρώτη φορά...

Αθηνά Οικονομάκου φούστα

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το ρούχο της φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ! Μόνο με 30 ευρώ...

Αυτό το ρούχο της Αθηνάς Οικονομάκου φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε πάει παντού! Μόνο με 30 ευρώ και ήδη σε έκπτωση το απόλυτο κομμάτι!

Η Αθηνά, είναι μια γνήσια fashionista και δεν φοβάται να πειραματιστεί με το στιλ της! Τα boho looks της έχουν γίνει πλέον σήμερα κατατεθέν, και ό,τι και να φοράει ξεπουλάει στο λεπτό!

Αθηνά Οικονομάκου: Τα χέρια της γεμάτα σακούλες, τα μάτια όλων στο παντελόνι της! Βρες το μόνο με 25,95!

Κάπως έτσι έγινε και με το σορτσάκι της, το οποίο φόρεσε και το Instagram πήρε φωτιά κανονικά! Εμείς το εντοπίσαμε στην συλλογή της, και τώρα είναι σε έκπτωση! Από 60 ευρώ μόνο 30, σε μαύρο χρώμα, με τα κατάλληλα αξεσουάρ φοριέται όλες τις ώρες και σαρώνει... Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το ρούχο της φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ! Μόνο με 30 ευρώ...Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το ρούχο της φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ! Μόνο με 30 ευρώ...