Αθηνά Οικονομάκου: Ο πατέρας της δεν πήγε στον γάμο με τον Μιχόπουλο! Αποκάλυψε τον λόγο για πρώτη φορά...

Έσπασε τη σιωπή της και τα ξεκαθάρισε όλα!

Αθηνά Οικονομάκου: Ο πατέρας της δεν πήγε στον γάμο με τον Μιχόπουλο! Αποκάλυψε τον λόγο για πρώτη φορά...

Ο πατέρας της Αθηνάς Οικονομάκου δεν πήγε στον γάμο με τον Μιχόπουλο! Αποκάλυψε τον λόγο για πρώτη φορά και μείναμε άναυδοι!

Η ίδια, είχε αναφερθεί στο περιοδικό People και στην Πένυ Θωμοπούλου για τον λόγο που ο πατέρας της απουσίαζε από τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και καλοί. Υπήρχε κάποιος που θα ήθελες να είναι εκεί και δεν ήταν;

Ο μπαμπάς μου. Είναι καπετάνιος και τον κάλεσαν για να μπαρκάρει. Είναι μια απρόβλεπτη δουλειά, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πότε θα σε καλέσουν και πού θα πας. Σε καλούν τελευταία στιγμή και πρέπει να είσαι εκεί που θα είναι το πλοίο σε συγκεκριμένη ημερομηνία για να μπαρκάρεις. Δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι στο γάμο.

Σου στοίχισε η απουσία του;

Θα ήθελα να είναι μαζί μου εκείνη την ημέρα, όμως ως κόρη καπετάνιου έχω συνηθίσει να λείπει από σπουδαία γεγονότα στη ζωή μου. Δεν μου κάνει αίσθηση όπως θα κάνει σε κάποιον που θα το διαβάσει ή θα το σκεφτεί ως μια συνθήκη που του είναι άγνωστη.

Αθηνά Οικονομάκου: Ποιος Snik; Έβαλε γαλάζια γούνα και ο φακός τη "συνέλαβε" στο πλευρό γνωστού παρουσιαστή!

O γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος παντεύτηκαν στις 19 Νοεμβρίου στου Γύθειο, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών.

Κουμπάρα τους η επίσης ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους βρισκόταν και η Βάσω Λασκαράκη με την κόρη της. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν επίσης ο Μιχάλης Νέζης.

Ακολούθησε γεύμα σε παραλιακή ταβέρνα του Γυθείου αλλά και πάρτι μέχρι αργά τη νύχτα. Τρελό γλέντι με τους φίλους τους είχε κάνει το ζευγάρι και την προηγουμένη του γάμου τους!

Αθηνά Οικονομάκου: Το περιστατικό στο γάμο της, «θάφτηκε» από όλους! Σήμερα το αποκάλυψε η ίδια...

Αυτό το περιστατικό στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου, «θάφτηκε» από όλους! Σήμερα το αποκάλυψε η ίδια και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Υπενθυμίζεται ότι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, παντρεύτηκαν τον Οκτώβρη του 2018. Η ηθοποιός, σχεδόν έναν χρόνο μετά, αποκάλυψε ότι ένα γεγονός που φαινόταν... καταστροφικό τελικά βοήθησε στον γάμο της!

«Ο γάμος μου είχε πολλά ευτράπελα δεν μπορώ να πω. Αυτά που ξέρετε εσείς που έφτασαν στα αυτιά σας, τα υπόλοιπα τα κρατήσαμε για την παρέα μας.

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε κοντό τοπ και ο Μιχόπουλος «τρελάθηκε»! Δεν άφηνε το χέρι της...

Ήταν υπέροχα και τελικά οι συνθήκες ευνόησαν για να γίνει ένα τρελό κέφι και ο κόσμος λόγω του κρύου να θέλει να χορεύει για να ζεσταθεί», είπε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου στο Happy Day.