Ζέτα Μακρυπούλια: Είχε στο πουκάμισο της, δεκάδες λουλούδια! Ο Χατζηγιάννης «κόλλησε» μόλις την είδε!

Μόνο με 55 ευρώ γίνεται δικό σου!

Ζέτα Μακρυπούλια: Είχε στο πουκάμισο της, δεκάδες λουλούδια! Ο Χατζηγιάννης «κόλλησε» μόλις την είδε!

Η Ζέτα Μακρυπούλια είχε στο πουκάμισο της, δεκάδες λουλούδια! Ο Χατζηγιάννης «κόλλησε» μόλις την είδε και εμείς ξέρουμε πού μπορείς να το βρεις!

Η Ζέτα Μακρυπούλια, έκανε στη Ναταλία Γερμανού εμφάνιση για Όσκαρ στο στιλ! Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, έβαλε ένα σούπερ girlie ροζ παντελόνι με πουκάμισο γεμάτο λουλούδια!

Το look της είναι ό,τι πρέπει για το γραφείο ή την βόλτα σου και εμείς μάθαμε πού μπορείς να βρεις το πολύ ιδιαίτερο πουκάμισό της. Το συγκεκριμένο, μας ενθουσίασε τόσο που είμαστε σίγουροι ότι και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, «κόλλησε» μόλις την είδε! Το πουκάμισο της Ζέτας, είναι από τα sister jane και έχει εξαντληθεί! Ωστόσο, βρήκαμε ένα σχεδόν ολόιδιο μόνο με 55 ευρώ... Ιδού λοιπόν:

Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό το «κουραστικό» κάνει ο Χατζηγιάννης! Καμία γυναίκα δεν το αντέχει...

Ζέτα Μακρυπούλια πουκάμισο

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε φούστα, παπούτσια και top με λουλούδια! Την είδε «ανθισμένο κήπο» ο Χατζηγιάννης!

Η Ζέτα Μακρυπούλια το τερμάτισε και έβαλε φούστα, παπούτσια και top με λουλούδια! Την είδε «ανθισμένο κήπο» ο Χατζηγιάννης και σίγουρα έμεινε κάγκελο!

Η Ζέτα Μακυρπούλια, έκανε ξεκάθαρα μια εμφάνιση μόνο για τολμηρές! Λίγες μπορούν να υποστηρίξουν το εν λόγω look αφού έβαλε φούστα, παπούτσια και top με λουλούδια και μάλιστα με διαφορετικά prints.

Παρόλα αυτά, το παράτολμο look της μας άρεσε πάρα πολύ, γιατί το κορμί της, της επιτρέπει να φοράει κυριολεκτικά ό,τι θέλει! Αν και πολλοί την χαρακτήρισαν «ανθισμένο κήπο», είμαστε σίγουροι ότι μέχρι και ο Χατζηγιάννης ενέκρινε την όλη εμφάνιση!

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε πράσινο κολάν από δέρμα και ο Χατζηγιάννης δεν ξεκόλλαγε από δίπλα της!

Δείτε την και εσείς: