Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε ασημί φόρεμα και... γυάλιζε! Όταν περπατούσε την κοιτούσαν όλοι!

Ήταν απαστράπτουσα!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε ασημί φόρεμα και... γυάλιζε! Όταν περπατούσε την κοιτούσαν όλοι!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε ασημί φόρεμα και... γυάλιζε παντού στο χώρο. Όταν περπατούσε στην κοιτούσαν όλοι στον γάμο που έδωσε το παρών.

Η παρουσιάστρια θέλει σε κάθε εμφάνιση της, τόσο στην εκπομπή της όσο και στις δημόσιες εξόδους να είναι λαμπερή και περιποιημένη.

Χθες το βράδυ βρέθηκε καλεσμένη στον λαμπερό γάμου που πραγματοποιήθηκε στην showbiz και έδειχνε πανέμορφη μέσα στο μίνι φόρεμα της με τα κρόσσια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή όταν περπατούσε τα κρόσσια κουνιόντουσαν και με συνδυασμό την γυαλάδα τους, έδειχνε εντυπωσιακή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το φόρεμα της είναι σαν σακάκι και είναι από τα ZARA! Κοστίζει κάτω από 50 ευρώ και προκαλεί φρενίτιδα!

Δεν μπορείτε με τίποτα να χάσετε το φόρεμα που έβαλε η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Είναι σαν σακάκι και είναι από τα Zara! Προκαλεί φρενίτιδα μιας και κοστίζει κάτω από 50 ευρώ!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις και έτσι δεν μας άφησε απογοητευμένους με το look που προτείνει γι΄αυτό το Σαββατοκύριακο!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας "έβαλε" στην κουζίνα του σπιτιού της και μας έδειξε τον γιο της να μαγειρεύει!

Αν λοιπόν βρίσκεστε σε δίλημμα σχετικά με το τι θα φορέσετε, μη διστάσετε καθόλου! Πάρτε τις συμβουλές που χρειάζεστε από τη Σταματίνα!

Το φόρεμα που φόρεσε είναι σε αποχρώσεις του πράσινου και μοιάζει με μπλέιζερ. Μπορείτε να το βρείτε στα Zara με μόλις 49,99! Η Σταματίνα το συνδυάζει με μπότες, μπορείτε όμως άνετα να το φορέσετε και με sneakers για μία πιο χαλαρή και πρωινή εμφάνιση!

Δώστε βάση και ετοιμαστείτε να πάτε για ψώνια, γιατί αυτό το φόρεμα είναι το κομμάτι που χρειάζεστε!

Zara φόρεμαφόρεμα σακάκι

Μπορείτε να το βρείτε στο online store του ZARA με 49,99!