Βίκυ Καγιά: Το μαύρο φόρεμά της, δεν μοιάζει με κανένα άλλο! Ξέρουμε πού θα το βρεις!

Ό,τι πρέπει για τις γιορτές!

Βίκυ Καγιά: Το μαύρο φόρεμά της, δεν μοιάζει με κανένα άλλο! Ξέρουμε πού θα το βρεις!

Το μαύρο φόρεμά της Βίκυς Καγιά, δεν μοιάζει με κανένα άλλο! Ξέρουμε πού θα το βρεις και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις γιορτές!

Η παρουσιάστρια, έκανε στο GNTM μια εμφάνιση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Η Βίκυ Καγιά, ένα από τα μεγαλύτερα style icons, έβαλε μαύρο φόρεμα και ανέδειξε στο έπακρο το καλλίγραμμο σώμα της.

Προσέξτε όμως: Το μαύρο φόρεμά της, δεν μοιάζει με κανένα άλλο από όσα έχετε δει! Το σχέδιο του έχει γιακά από σατέν, ενώ το ίδιο το φόρεμα είναι γεμάτο κεντημένες πούλιες. Το φόρεμα της Βίκυς Καγιά, είναι από την εταιρία Ralph Lauren! Επειδή όμως έχει εξαντληθεί, σου βρήκαμε παρόμοιο! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Βίκυ Καγιά φόρεμα

Δείτε και ένα ακόμα φόρεμα της Βίκυς Καγιά: Βίκυ Καγιά: Το φόρεμα της είναι μαύρο, άσπρο και το βρήκαμε στα H&M! Έχει «αδειάσει» τα ταμία!

Βίκυ Καγιά φόρεμα μαύρο

*Το συγκεκριμένο φόρεμα, κοστίζει 229,00 ευρώ - Βρείτε το εδώ

Βίκυ Καγιά: Το φόρεμα της έχει πάνω διαμάντια και κοστίζει 454 ευρώ! Θα το ζήλευαν όλες!

Θα το ζήλευαν όλες αυτό που έβαλε η Βίκυ Καγιά! Το φόρεμά της έχει πάνω διαμάντια και κοστίζει 454 ευρώ! Είναι αδιανόητο κι όμως αληθινό!

Το κορυφαίο μοντέλο είναι σωστή fashion expert και ο τίτλος της δεν είναι άδικος! Για μία ακόμη φορά η εμφάνισή της εντυπωσίασε!

Βίκυ Καγιά: «Πέταξε» το πάνω εσώρουχο και έβαλε καλσόν με δίχτυ! Το υλικό στην δημοσιότητα...

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε ένα μίνι μάυρο φόρεμα και προκάλεσε σωστό πανικό αφού ήταν σκέτο μάλαμα! Το φόρεμα συνοδεύεται από μία σειρά διαμάντια swarovski ωστόσο η πανέμορφη παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει πιο λιτή την εμφάνισή της και άφησε στην άκρη τα πετράδια.

Και πάλι όμως το ντύσιμό της ήταν αλάνθαστο! Το φόρεμα είναι από την μπουτίκ Gee list και κοστίζει 454 ευρώ. Η Βίκυ Καγιά το συνδύασε με μαύρα μποτάκια.

μαύρο μίνι φόρεμα

Καγιά φόρεμα

Βίκυ Καγιά: Την κοίταγαν όλοι με το κόκκινο φόρεμά της! Είναι από τα H&M...

Την Βίκυ Καγιά, την κοίταγαν όλοι με το κόκκινο φόρεμά της! Είναι από τα H&M και «κλέβει» τα βλέμματα!

Η Βίκυ Καγιά, ξεκίνησε νέα συνεργασία με την μεγάλη εταιρία ρούχων και πρόσφατα βρέθηκε στην παρουσίαση της χειμερινής κολεξιόν.

Η ίδια, εντυπωσίασε τους πάντες με το φόρεμά της, το οποίο είναι όλο από τούλι και θα ταιριάξει άψογα στα looks των γιορτών! Η Βίκυ Καγιά, συνδύασε το πολύ εντυπωσιακό φόρεμά της με οπάκ καλσόν σε μαύρο και statement κολιέ. Τα μαλλιά της τα είχε ελαφρώς σπαστά και το μακιγιάζ της ήταν όπως πάντα σε απαλούς τόνους. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες του Υοuweekly.gr με το φόρεμα - έρωτας που κυκλοφορεί σύντομα...

Βίκυ Καγιά: Αυτός είναι ο άντρας στο πλευρό της που την "προσέχει" στα γυρίσματα! «Έσκασαν» φωτογραφίες!

Βίκυ Καγιά κόκκινο φόρεμα

Βίκυ Καγιά κόκκινο φόρεμα H&M