Βίκυ Καγιά: «Πέταξε» το πάνω εσώρουχο και έβαλε καλσόν με δίχτυ! Το υλικό στην δημοσιότητα...

Τις «πάτησε» όλες κάτω για μια ακόμη φορά!

Βίκυ Καγιά: «Πέταξε» το πάνω εσώρουχο και έβαλε καλσόν με δίχτυ! Το υλικό στην δημοσιότητα...

Η Βίκυ Καγιά «πέταξε» το πάνω εσώρουχο και έβαλε καλσόν με δίχτυ! Το υλικό στην δημοσιότητα και πάρτε ένα χαπάκι πριν το δείτε!

Η Βίκυ Καγιά, ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη στο Instagram! «Πέταξε» το πάνω εσώρουχο, έβαλε κάτω εσώρουχο σε μπεζ και καλσόν με δίχτυ!

Κοίταξε τον φακό με ύφος ντίβας και μας τρέλανε κανονικά. Πάτησε ξεκάθαρα κάτω μοντέλα ετών και ο Ηλίας Κρασσάς αν την είδε, θα έπαθε κι αυτός ένα σοκ! Λογικό μας φαίνεται, αφού η άγρια πλευρά της, της πάει πολύ! Ιδού λοιπόν:

Βίκυ Καγιά: Το ύψος της δεν είναι όσο νομίζετε! Στην τηλεόραση τα πόδια της φαίνονται δυο μέτρα αλλά...

Το ύψος της Βίκυς Καγιά δεν είναι όσο νομίζετε. Στην τηλεόραση τα πόδια της παρουσιάστριας φαίνονται δυο μέτρα, αλλά δεν είναι.

Η ίδια έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2006, μέσα από την παρουσίαση του «So You Think You Can Dance» στο Mega. Στην συνέχεια ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής Είσαι μέσα; στο κανάλι ALPHA. Τα χρήματα της εκπομπής δόθηκαν σε διάφορα ιδρύματα.

Το 2009, ανέλαβε τη παρουσίαση της εκπομπής «Πρωινός καφές», ενώ παράλληλα, παρουσίασε και τον 20ο διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1. Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, ξεκίνησε να παρουσιάζει το ελληνικό «Next Top Model» επίσης στον ΑΝΤ1.

Βίκυ Καγιά: Μυστήριο με την καταγωγή της! Αποδείξεις στη φόρα! Από που είναι τελικά;

Μπορεί να είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, ωστόσο δεν είναι τόσο ψηλή όσο την δείχνει η τηλεόραση. Τουλάχιστον σίγουρα δεν φτάνει τα δυο μέτρα.

Η Βίκυ Καγιά είναι μόνο 1,77.

Βίκυ Καγιά: Η νέα φωτογραφία μέσα από το σαλόνι της! Το εντυπωσιακό τζάκι μας «πέταξε» τα μάτια έξω...

Το εντυπωσιακό τζάκι στο σαλόνι της Βίκυς Καγιά μας "πέταξε" τα μάτια έξω! Η νέα φωτογραφία από το σπίτι της παρουσιάστριας!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μοιράζεται καθημερινά πράγματα από την ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους και μόλις πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα υπέροχο στιγμιότυπο από το εσωτερικό του οίκου της.

Από πίσω να φαίνεται το τζάκι, η τηλεόραση και τα διακοσμητικά ενώ μπροστά δύο κολοκύθες λόγω Χαλοουίν έκλεβαν την παράσταση! Δείτε την:

Βίκυ Καγιά: Η νέα φωτογραφία με το εντυπωσιακό τζάκι μέσα από το σαλόνι της που μας

Βίκυ Καγιά: Η "δίδυμη αδερφή" της τώρα είναι αγνώριστη στο πρόσωπο! Φωτογραφίες - απόδειξη!