Κατερίνα Γερονικολού: Με «καυτή» μίνι φούστα και λεοπάρ γόβες...Ο Τσιμιτσέλης την έπιανε συνέχεια από τη μέση!

Μαγνήτισε τα βλέμματα!

Κατερίνα Γερονικολού: Με «καυτή» μίνι φούστα και λεοπάρ γόβες...Ο Τσιμιτσέλης την έπιανε συνέχεια από τη μέση!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έπιασε την Κατερίνα Γερονικολού συνέχεια από την μέση! Εμφανίστηκε σε παράσταση με «καυτή» μίνι φούστα και λεοπάρ γόβες!

Η γνωστή ηθοποιός εχθές είχε την επίσημη πρεμιέρα της στο θέατρο «Ελληνικός Κόσμος», με την παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» και στην ίδια θεατρική παράσταση πρωταγωνιστεί ο σύντροφός της, Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Η Κατερίνα Γερονικολού για ακόμη μια φορά έκανε προσεγμένη και εντυπωσιακή εμφάνιση. Επέλεξε να φορέσει ένα λευκό πουκάμισο με μια μίνι αστραφτερή φούστα και συνδύασε το σύνολο της με λεοπάρ γόβες. Οι επιλογές της στις γόβες είναι πάντα πολύ προσεγμένες και κλέβουν τις εντυπώσεις όπως και οι ροζ που είχε επιλέξει πριν λίγες ημέρες!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όντας ευχαριστημένος από την επιτυχία της πρεμιέρας τους και ευτυχισμένος από το πλήθος κόσμου που πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση στάθηκε στο πλευρό της συντρόφου του και δεν την άφησε από το πλευρό του.

Ο γνωστός ηθοποιός την κρατούσε συνέχεια από την μέση και δεν την άφησε λεπτό! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και αποθανάτισε τις συγκεκριμένες στιγμές!

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις:

Κατερίνα Γερονικολού σύντροφος Γιάννης Τσιμιτσέλης παράσταση

Κατερίνα Γερονικολού Γιάννης Τσιμιτσέλης

Κατερίνα Γερονικολού: Το κόκκινο φόρεμα της, προκάλεσε παραλήρημα! Μέχρι και ο Τσιμιτσέλης θα τα "έχασε"!

Το κόκκινο φόρεμα της, Κατερίνας Γερονικολού προκάλεσε παραλήρημα στο Instagram. Μέχρι και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα τα "έχασε".

Είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες στην Ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Σε κάθε δημόσια εμφάνιση της, τραβάει όλα τα φλας πάνω της.

Κατερίνα Γερονικολού: Ο σύντροφός της πριν τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, είναι γνωστός ηθοποιός! Δε θυμάται κανείς αυτήν την σχέση!

Πριν λίγη ώρα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια πολύ αισθησιακή φωτογραφία της από τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί.

Όπως ήταν επόμενο τα likes έπεσαν βροχή όπως και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της.

Κατερίνα Γερονικολού Γιάννης Τσιμιτσέλης φόρεμα