Κατερίνα Γερονικολού: Ο σύντροφός της πριν τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, είναι γνωστός ηθοποιός! Δε θυμάται κανείς αυτήν την σχέση!

Η σχέση τους έληξε ξαφνικά!

Κατερίνα Γερονικολού: Ο σύντροφός της πριν τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, είναι γνωστός ηθοποιός! Δε θυμάται κανείς αυτήν την σχέση!

Ο σύντροφος της Κατερίνας Γερονικολού, πολύ πριν από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, είναι γνωστός ηθοποιός! Δε θυμάται κανείς αυτήν την σχέση!

Η γνωστή και ταλαντούχα ηθοποιός εδώ και καιρό διατηρεί σχέση με τον επίσης ταλαντούχο ηθοποιό, Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Το ζευγάρι βιώνει μια από τις καλύτερες περιόδους τους, αφού είναι πολύ καλά μεταξύ τους, αλλά και επαγγελματικά όπου και συνεργάζονται στο θέατρο.

Κατερίνα Γερονικολού: «Ζούμε μία πολύ όμορφη περίοδο με τον Γιάννη»!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι γνωστό πως πριν από την Κατερίνα Γερονικολού ήταν παντρεμένος με την Βάσω Λασκαράκη!

Κανείς όμως δε θυμάται ποιος ήταν ο προηγούμενος σύντροφος της Κατερίνας Γερονικολού.

Η Κατερίνα Γερονικολού υπήρξε παλαιότερα ζευγάρι με τον Δημήτρη Λιακόπουλο. Σήμερα όμως δεν έχουν καμία επαφή!

Οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν στην σειρά του Mega, «Λάκης ο Γλυκούλης» και εκεί ο έρωτας φούντωσε για τους δυο ηθοποιούς, ώσπου φλόγα ξεθύμανε και το διαλήσανε!

Κατερίνα Γερονικολού: Ο σύντροφός της πριν τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, είναι γνωστός ηθοποιός! Δε θυμάται κανείς αυτήν την σχέση!

Κατερίνα Γερονικολού: Ποια η σχέση της με την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη; Το αποκάλυψε δημόσια!

Ποια η σχέση της Κατερίνας Γερονικολού με την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη; Το αποκάλυψε δημόσια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Η ίδια, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην παρέα του «The 2Night Show» και μίλησε για όλα! Για για τη σχέση της με την κόρη του, συντρόφου της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, είπε ωστόσο:

Γιάννης Τσιμιτσέλης: H δημόσια αποκάλυψη με την πιο τρυφερή φωτογραφία της κόρης του!

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω τόσο πολύ, γιατί δεν είναι δικό μου παιδί. Είναι παιδί δυο άλλων ανθρώπων. Είναι λίγο δύσκολη η θέση μου να μιλήσω δημόσια για αυτό. Παρόλα αυτά δεν βρίσκω δυσκολία, όταν υπάρχει καλή θέληση και κυλάνε όλα ομαλά. Οπότε δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στο να ενσωματωθούν όλοι σε ένα καινούργιο σχήμα.

Έτσι όπως το περιγράφεις, είναι όπως όταν γνωρίζεις την πεθερά σου. Χωρίς να υπάρχει γάμος. Ένας άνθρωπος αγαπημένος του συντρόφου σου, που πρέπει ουσιαστικά να αποκτήσετε σχέση. Αυτό έχει αμηχανία, αλλά έχει και πολύ ωραία κέρδη σε περίπτωση που αυτό πετύχει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γερονικολού.

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Υπήρχαν μαύρα σύννεφα στη σχέση μας και...»

Σε τι κατάσταση είναι η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Υπήρχαν μαύρα σύννεφα στη σχέση μας και...» αναφέρει μεταξύ άλλων η ηθοποιός!

Η Κατερίνα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, μίλησε για τη σχέση της και αποκάλυψε την περίοδο που δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά με τον σύντροφό της. Οι δυο τους έχουν κοινή προσωπική ζωή, αλλά και επαγγελματική, αφού συνεργάζονται στο θέατρο, αλλά και στον κινηματογράφο τη φετινή σεζόν. Έτσι, καθημερινά περνούν τόσες πολλές ώρες μαζί, που είναι αχώριστοι!

Η ίδια, μίλησε για το γεγονός, ότι μπόρεσε να μάθει καλύτερα ο ένας τον άλλον μέσα από τη δουλειά, αποκαλύπτοντας ωστόσο και πως πολλές φορές δεν έλειπαν οι εντάσεις. «Δεν μας φόβισε καθόλου το γεγονός ότι δουλεύουμε μαζί. Ειδικά στα γυρίσματα της ταινίας, που διήρκεσαν ενάμιση μήνα, ήμασταν μαζί 24 ώρες το 24ωρο, και στα γυρίσματα και στο σπίτι, αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Αυτό το χρονικό διάστημα των γυρισμάτων ήταν καθοριστικό, διότι τον γνώρισα υπό μια άλλη συνθήκη, στην ένταση της δουλειάς.

Μπορώ να σου πω ότι μάθαμε καινούρια πράγματα ο ένας για τον άλλο και κάναμε ένα crash test στις συμπεριφορές μας υπό πίεση. Σε επαγγελματικό επίπεδο, του βγάζω το καπέλο. Είναι πολύ μπροστά, έχει ένστικτο και γνώσεις. Επειδή, όμως, είμαστε και οι δύο ισχυρές προσωπι­κότητες, τσακωνόμασταν αρκετά για θέματα της δουλειάς. Είχαμε διαφωνίες. Έλεγε εκείνος Α, εγώ Β. Δυο-τρεις φορές με άκουσε, αλλά τις υπόλοιπες περνούσε το δικό του. Ουσιαστικά, αυτές οι διαφωνίες προέκυπταν επειδή και οι δύο αγαπήσαμε πολύ τη συγκεκριμένη ταινία και θέλαμε να προσέξουμε μέχρι και την παραμικρή της λεπτομέρεια, ώστε να την απογειώσουμε. Κατόπιν εορτής, είμαι σίγουρη πως μέσα από την ταινία τον γνώρισα καλύτερα».

Στην ερώτηση για το αν μεταφέρουν και στο σπίτι, όπου συγκατοικούν τα άγχη της δουλειάς, η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Εκείνο τον ενάμιση μήνα ζούσαμε και αναπνέαμε για την ταινία, οπότε ήταν φυσικό να μιλάμε πολύ για τη δουλειά. Σε γενικές γραμμές, όμως, όχι».