Φαίη Σκορδά: Σε αυτή την φωτογραφία είναι σαν πορσελάνινη κούκλα! Φοράει ροζ πουλόβερ...

Υπέρλαμπρη ακόμα και με casual look!

Φαίη Σκορδά: Σε αυτή την φωτογραφία είναι σαν πορσελάνινη κούκλα! Φοράει ροζ πουλόβερ...

Σε αυτή την φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Φαίη Σκορδά είναι σαν πορσελάνινη κούκλα μέσα στο ροζ πουλόβερ που φοράει!

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είναι στην λίστα των top10 Ελληνίδων και τα προφίλ της στα social media παίρνουν καθημερινά "φωτιά" αφού ότι κι αν αναρτήσει σε δευτερόλεπτα έγινε κατακλυστεί από likes και σχόλια!

Πρόσφατα, ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από ένα κατάστημα δώρων και... είναι πιο όμορφη από ποτέ! Ποζάρει μπροστά σε έναν μεγάλο τοίχο που από πίσω έχει κούκλες Barbie και η αλήθεια είναι πως τους μοιάζει τόσο πολύ!

Αψεγάδιαστο πρόσωπο και σώμα και το ροζ στα ρούχα της... ίδιες!

Δείτε το παιχνιδιάρικο στιγμιότυπο:

Φαίη Σκορδά ΑΝΤ1

Το ροζ είναι τάση γενικά και στο συγκεκριμένο look το έχει συνδυάσει με ένα τζιν παντελόνι! Εμείς την φανταζόμαστε να το φοράει πάντως και με το συγκλονιστικό μαύρο δερμάτινο παντελόνι που είχε βάλει πριν κάτι μέρες και είχαμε τρελαθεί!

Φαίη Σκορδά: Έδωσε μόλις 18 ευρώ και με αυτό το ροζ παπούτσι της έχει τρελάνει κόσμο!

Η Φαίη Σκορδά έδωσε μόλις 18 ευρώ και με αυτό το ροζ παπούτσι της έχει τρελάνει κόσμο! Η όμορφη παρουσιάστρια, φημίζεται για το casual look της, και αυτή της η εμφάνιση δεν αποτελεί εξαίρεση!

Η Φαίη Σκορδά, πόζαρε για φωτογραφία της στο Instagram με ένα ζευγάρι τέλεια slides, παντοφλίνια κοινώς, που φοριούνται ωστόσο και εκτός σπιτιού!

Η ίδια, επέλεξε να αγοράσει τα slides της σε ροζ χρώμα, κάτι που τόνισε το μαύρισμά της! Εμείς, τα βρήκαμε στην εταιρία cros και κοστίζουν μόλις 18 ευρώ! Ναι, ναι, καλά βλέπετε!

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε αυτά τα αθλητικά και "τσακίστηκαν" τα ταμεία γιατί τα αγόρασαν όλες!

Φαίη Σκορδά: Έδωσε μόλις 18 ευρώ και  με αυτό το ροζ παπούτσι της έχει τρελάνει κόσμο!