Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε ροζ και "έλαμψε" ολόκληρη! Το look που τους "μαγνήτισε" όλους!

Ήταν χάρμα οφθαλμών!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε ροζ και

Η Μελίνα Ασλανίδου βρήκε για μία ακόμη φορά τον τρόπο για να τους "μαγνητίσει" όλους! Έβαλε την πιο στιλάτη ροζ γούνα και με μία κίνηση "έλαμψε" ολόκληρη με το υπέροχο look της!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει τον τρόπο της με τη μόδα και αυτό φαίνεται με κάθε της εμφάνιση! Έτσι αποφάσισε να αφήσει τα μαύρα και να βάλει λίγο χρώμα στο χειμώνα, φορώντας την πιο στιλάτη ροζ γούνα.

Σας βρήκαμε επίσης το μοναδικό look που φόρεσε η τραγουδίστρια στο τελευταίο live του X-factor!

Το look της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, με τη φωτογραφία να μαζεύει μέσα σε λίγα λεπτά χιλιάδες like!

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε ολόσωμη φόρμα και μαύρα μποτάκια! Έκατσε σε σκαμπό και πήρε 10άρι!

Έκατσε σε σκαμπό και πήρε 10άρι η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία και έβαλε ολόσωμη φόρμα και μαύρα μποτάκια σε μια εμφάνιση που θα συζητηθεί!

Εμείς, εντοπίσαμε backstage φωτογραφία από το χτεσινό επεισόδιο του X-Factor! Η τραγουδίστρια, φαίνεται να κάνει πρόβα με την Δέσποινα Βανδή.

Αν και η Δέσποινα, είχε ένα απρόοπτο πάνω στην σκηνή, η ίδια είχε μελετήσει την εμφάνισή της από την αρχή μέχρι το τέλος! Τo Υοuweekly.gr, σαν γυναικείο site, εστίασε στα looks τους κατά την πρόβα και η Μελίνα Ασλανίδου παρέδωσε μαθήματα! Η ολόσωμη χρυσή της φόρμα έδεσε άψογα με τα μαύρα μποτάκια της και πήρε ξεκάθαρα από εμάς 10 με τόνο!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε μαύρα και στάθηκε στο πλευρό αυτού του άνδρα!

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε μαύρα και στάθηκε στο πλευρό αυτού του άνδρα!

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίζεται πλέον στις τηλεοπτικές μας οθόνες κάθε Πέμπτη μέσα από την συχνότητα του Open και τον μουσικό διαγωνισμό X-Factor!

Η Μελίνα Ασλανίδου εμφανίζεται επίσης σε νυχτερινό μαγαζί και τραγουδάει στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη! Αν και οι εμφανίσεις τους είχαν συμφωνήσει να είναι λίγες τελικά θα πάει λίγο παραπάνω, αφού το κοινό έχει αγαπήσει πολύ αυτό το σχήμα και το στηρίζει συνεχώς.

Έτσι στη νέα τους εμφάνιση η Μελίνα Ασλανίδου φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα και στάθηκε στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος φόρεσε ένα μαύρο κουστούμι και χαμογέλασαν στον φωτογραφικό φακό!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Μελίνα Ασλανίδου Μιχάλης Χατζηγιάννης