Βίκυ Καγιά: Το φόρεμά της, είναι σαν σακάκι και λάμπει ολόκληρο! Παρέδωσε μαθήματα στιλ...

Το συνδύασε άψογα με γόβα με μπαρέτα!

Βίκυ Καγιά: Το φόρεμά της, είναι σαν σακάκι και λάμπει ολόκληρο! Παρέδωσε μαθήματα στιλ...

Το φόρεμα της Βίκυς Καγιά, είναι σαν σακάκι και λάμπει ολόκληρο! Παρέδωσε μαθήματα στιλ και σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Μπορεί το επεισόδιο του GNTM χτες, να ήταν γεμάτο ίντριγκες και επεισόδια, αλλά όλοι κοιτούσαν το φόρεμα της παρουσιάστριας! Λογικό μας φαίνεται, αφού είναι άκρως γιορτινό και ιδιαίτερο...

Η Βίκυ Καγιά, σαν γνήσια ιέρεια του στιλ, δεν θα μπορούσε να μην φορέσει ενα look για 10άρι! Το φόρεμα της στο επεισόδιο του ριάλιτι που είχε.... πολύ «ζουμί», ήταν γεμάτο με μικρά στρας και είχε το κόψιμο που έχει ένα σακάκι! Το βρήκαμε στο EnnyMonaco Style αλλά επειδή έχει σχεδόν εξαντληθεί, καλύτερα να βιαστείς!

Ιδού και το σχετικό βίντεο από το Instagram της:

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε φόρεμα που έχει πάνω αστέρια! Τα πόδια της έμοιαζαν "ατελείωτα"!

Η Βίκυ Καγιά έκανε και πάλι το θαύμα της με την εμφάνισή της! Φόρεσε ένα υπέροχο φόρεμα το οποίο είχε πάνω του "αστέρια" και ήταν τόσο κοντό που τα πόδια της έμοιαζαν να είναι "ατελείωτα"!

Το πανέμορφο μοντέλο έχει δείξει πως είναι fashion expert με τα όλα της! Σε κάθε της εμφάνιση τους αφήνει όλους άφωνους, τόσο με το στιλ της, όσο και με την ομορφιά της.

Έτσι λίγο πριν ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του GNTM, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το ρούχο που θα τη δούμε να φοράει απόψε.

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο βελούδινο σύνολο που έβαλε στα εγκαίνια του ατελιέ του Άγγελου Μπράτη!

Μαύρο, κολλητό, κοντό και αστραφτερό. Έχει όλα τα στοιχεία για να κάνει την Βίκυ Καγιά να λάμψει!