Κάτια Ζυγούλη: Το σακάκι της ήταν μαύρο και είχε λεπτομέρεια από μωβ! Πήρε τον Σάκη και μαζί... Όσκαρ κομψότητας!

Η εμφάνιση για 10 με τόνο!

Κάτια Ζυγούλη: Το σακάκι της ήταν μαύρο και είχε λεπτομέρεια από μωβ! Πήρε τον Σάκη και μαζί... Όσκαρ κομψότητας!

Το σακάκι της Κάτιας Ζυγούλη ήταν μαύρο και είχε λεπτομέρεια από μωβ! Πήρε τον Σάκη και μαζί... Όσκαρ κομψότητας με αυτή της την εμφάνιση!

Το ζευγάρι, είναι ένα από τα πιο καλοντυμένα της ελληνικής showbiz! Οι δυο τους, βρέθηκαν σε δημόσια εμφάνιση και το look τους, συζητιέται ακόμα.

Η Κάτια Ζυγούλη επέλεξε ένα total black look με λεπτομέρειες από μωβ! Δίπλα της, ο Σάκης Ρουβάς με ολόμαυρο κοστούμι και άψογο στιλ. Για εμάς πάντως, εκτός από τον Σάκη Ρουβά, τον οποίο «πήρε» από το γυναικείο κοινό για πάντα, πήρε και Όσκαρ κομψότητας! Να σου θυμίσουμε όμως, και μια άλλη εμφάνιση της για την οποία είχε συζητηθεί πολύ...

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Κάτια Ζυγούλη: Έκανε εμφάνιση χωρίς τον Σάκη Ρουβά! «Έπεσαν» όλοι στα πόδια της με αυτό το παπούτσι!

Η Κάτια Ζυγούλη έκανε εμφάνιση χωρίς τον Σάκη Ρουβά! «Έπεσαν» όλοι στα πόδια της με αυτό το παπούτσι και σίγουρα αν δεν το έχεις, είσαι out!

Είναι ξεκάθαρα η τάση της σεζόν αφού τα λευκά παπούτσια, έχουν κατακλύσει τις βιτρίνες! Η Κάτια Ζυγούλη, ως γνήσια fashionista το ξέρει καλά και έκανε την απόλυτη εμφάνιση.

Ο Σάκης Ρουβάς, μπορεί να μην ήταν στο πλευρό της αλλά η ίδια βρέθηκε στο Ζάππειο και μαγνήτισε τα βλέμματα. Φωτογραφήθηκε με την Δέσποινα Βανδή και «έπεσαν» κυριολεκτικά όλοι στα πόδια της με αυτό το λευκό παπούτσι που εντοπίσαμε. Αν θες την πρότασή μας, πάρε κι εσύ μια γόβα σε λευκό και δεν θα βγεις χαμένη...

Κάτια Ζυγούλη: «Έπεσαν» πάνω της οι φωτογράφοι και έγινε η νύχτα - μέρα! Δεν την άφηνε ο Σάκης Ρουβάς!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία: