Βίκυ Καγιά: Φόρεσε κοντή φούστα και μοίρασε εγκεφαλικά! Όλοι κοίταζαν τα δίμετρα πόδια της!

Ήταν μία θεά!

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε κοντή φούστα και μοίρασε εγκεφαλικά! Όλοι κοίταζαν τα δίμετρα πόδια της!

Η Βίκυ Καγιά έκανε και πάλι το θαύμα της με την εμφάνισή της και συγκεκριμένα με την κοντή φούστα που φόρεσε! Το μοντέλο μοίρασε για μία ακόμη φορά εγκεφαλικά ενώ όλοι κοίταζαν τα δίμετρα πόδια της!

Είναι fashion expert με τα όλα της η Βίκυ Καγιά! Κάθε της εμφάνιση "μαγνητίζει" όλα τα βλέμματα και αποδεικνύει πως είναι ικανή να εντυπωσιάσει σε κάθε περίσταση.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και στο χτεσινό επεισόδιο του GNTM, όπου φόρεσε μία μίνι φούστα που αναδείκνυε υπέροχα τα πόδια της!

Τη συνδύασε με διάφανη μπλούζα και τα πιο τέλεια ασημί παπούτσια, τα οποία μπορείς να βρεις μόνο με 57 ευρώ!

Βίκυ Καγιά: Αυτή τη φούστα της, την φόραγε η γιαγιά μας! Αν την έχετε κι εσείς, είναι το νέο trend!

Μοιάζει απίστευτο, αλλά αυτή τη φούστα της Βίκυς Καγιά, την φόραγε η γιαγιά μας! Αν την έχετε κι εσείς, είναι το νέο trend και πρέπει να κάνετε copy the look!

Η fashion expert και παρουσιάστρια του GNTM δημοσίευσε μόλις στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φοράει έναν συνδυασμό μόνο για τολμηρές! Εμπριμέ τοπ και μίντι φούστα, με διαφορετικά μεταξύ τους μοτίβα, που σε συνδυασμό μεταξύ τους δημιουργούσαν μια εξαιρετικά κομψή εμφάνιση.

Βίκυ Καγιά: Αυτό το παπούτσι δεν βγάζει από τα πόδια της! Είναι σε έκπτωση!

Το σύνολό της το εντοπίσαμε στο e-shop του H&M ενώ τα prints της φούστας θύμισαν πολύ εκείνα που φόραγε η γιαγιά μας κάποτε! Επιλέγοντας το συγκεκριμένο κομμάτι κάνετε fashion statement και αν την έχετε κι εσείς χωμένο στο ντουλάπι σας, φορέστε το χτες!

Δείτε το look της Βίκυς Καγιά:

Βίκυ Καγιά: Αυτή τη φούστα της, την φόραγε η γιαγιά μας! Αν την έχετε κι εσείς, είναι το νέο trend!Βίκυ Καγιά: Αυτή τη φούστα της, την φόραγε η γιαγιά μας! Αν την έχετε κι εσείς, είναι το νέο trend!

Circular skirt, H&M
24,99 €