Ελένη Μενεγάκη: Πήγε με τον Γιάννη Λάτσιο στο σχολείο της κόρη τους και όλοι κοιτούσαν τα πόδια της! Οι μπότες της κόστιζαν 99 ευρώ!

Δείτε που μπορείτε να τις βρείτε!

Ελένη Μενεγάκη: Πήγε με τον Γιάννη Λάτσιο στο σχολείο της κόρη τους και όλοι κοιτούσαν τα πόδια της! Οι μπότες της κόστιζαν 99 ευρώ!

Η Ελένη Μενεγάκη πήγε με τον Γιάννη Λάτσιο στο σχολείο της κόρης τους, Λάουρας. Όλοι κοιτούσαν τις μπότες της που κόστιζαν 99 ευρώ.

Η παρουσιάστρια του ALPHA θέλει κάθε ώρα της ημέρας να είναι λαμπερή και όμορφη. Σε κάθε δημόσια εμφάνιση της, όλοι οι φωτογράφοι "πέφτουν" πάνω της.

Πριν από λίγες ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο σχολείο της κόρης της μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο όπου ενημερώθηκαν από τους καθηγητές της.

Η παρουσιάστρια για ακόμη μια φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα με το look της. Οι μπότες της ωστόσο, ήταν εκείνες που λατρέψαμε. Είναι Sant Shoes και κοστίζουν 99 ευρώ. Το κόκκινο σύνολο της είναι Little Mistress London.

Ελένη Μενεγάκη μπότες

Ελένη Μενεγάκη: Έτρεχε στη μέση του δρόμου και κανείς δεν πήρε τα μάτια του από τις μπότες της! Είναι από δέρμα...

Είναι από δέρμα οι μπότες της Ελένης Μενεγάκη που κανείς δεν πήρε τα μάτια του όταν έτρεχε στη μέση του δρόμου κάτω από την βροχή! Έχουμε αποκλειστικό υλικό!

Ο φωτογράφος του Youweekly.gr πριν από λίγες ημέρες απαθανάτισε την παρουσιάστρια του ALPHA στα βόρεια προάστια να έχει γίνει μούσκεμα από την βροχή για να πάει σε ζαχαροπλαστείο να πάρει γλυκά στα παιδιά της!

Εννοείται πως ακόμα και μέσα σε casual look ήταν υπέρλαμπρη και εννοείται πως μάθαμε όλες τις πληροφορίες για τις μπότες της που είναι ένα εξαιρετικό και χρήσιμο κομμάτι τώρα τον χειμώνα!

Αξίζει να επενδύσετε...

Ελένη Μενεγάκη μπότες

Ελένη Μενεγάκη ALPHA

Η Ελένη φόρεσε μαύρες μπότες που παρόμοιες θα βρεις στα Camper με 210 ευρώ!