Βάσω Λασκαράκη: Μας θυμίζει τα νεανικά μας χρόνια! Τα παπούτσια της είναι κόκκινα σαν την φωτιά και ξεπουλάνε!

Φοριούνται όλη μέρα και σε βγάζουν ασπροπρόσωπη!

Βάσω Λασκαράκη: Μας θυμίζει τα νεανικά μας χρόνια! Τα παπούτσια της είναι κόκκινα σαν την φωτιά και ξεπουλάνε!

Η Βάσω Λασκαράκη μας θυμίζει τα νεανικά μας χρόνια με τα παπούτσια της που είναι κόκκινα σαν την φωτιά και ξεπουλάνε στο λεπτό!

Η ηθοποιός έκανε τον απόλυτο συνδυασμό και κέρδισε τις εντυπώσεις! Τα αθλητικά της έχουν "σπάσει" τα ταμία και εμείς σας τα προτείνουμε!

Μιλάμε για τα all time clasic VANS, στην oldschool version τους που φοριούνται από όλες τις ηλικίες, από το πρωί μέχρι και το βράδυ! Παραμένουν στην μόδα και ότι και να φορέσεις δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να μην σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

Να σας θυμίσουμε και εκείνη την εμφάνιση που έκανε πρόσφατα, με τα πόδια της να δείχνουν 2 μέτρα με ένα μόνο τρικ!

Βρείτε τα εδώ

Βάσω Λασκαράκη: Έκανε την πιο στιλάτη εμφάνιση αλλά όλοι κοίταγαν τα παπούτσια της! Κοστίζουν 55 ευρώ!

Η Βάσω Λασκαράκη έκανε την πιο στιλάτη εμφάνιση αλλά όλοι κοίταγαν τα παπούτσια της! Κοστίζουν 55 ευρώ και ξέρουμε πού μπορείς να τα βρεις!

Η κούκλα Βάσω, έχει το δικό της προσωπικό στιλ και κάθε της εμφάνιση προκαλεί σχόλια! Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε μπει και εμείς στο πειρασμό να κάνουμε copy - paste ένα look της!

Βάσω Λασκαράκη: Η τρυφερή κίνηση του άντρα της που κανείς δεν παρατήρησε μέχρι σήμερα!

Η Βάσω Λασκαράκη, έβαλε ένα μαύρο τζιν και ένα απλό μπλουζάκι με stylish τσάντα με αλυσίδα! Το όλο της σύνολο, επέλεξε να το συνδυάσει όχι με ένα ζευγάρι γόβες, όπως ήταν το αναμενόμενο αλλά με ένα ζευγάρι αθλητικά Vans! Τα old school Vans της κοστίζουν 55 ευρώ και έχουν ήδη ξεπουλήσει! Αν δεν τα έχεις, get the look και σίγουρα δεν θα χάσεις! Ιδού και η φωτογραφία ντοκουμέντο της Βάσως:

Βάσω Λασκαράκη: Έκανε την πιο στιλάτη εμφάνιση αλλά όλοι κοίταγαν τα παπούτσια της! Κοστίζουν 55 ευρώ!

Βάσω Λασκαράκη: Το πουκάμισο της είναι ροζ και λευκό! Συνδύασε το χρώμα με τα... νύχια της!

Το πουκάμισο της Βάσως Λασκαράκη είναι ροζ και λευκό, ενώ εκείνη συνδύασε το χρώμα με τα... νύχια της και μας τρέλανε κανονικά, αφού μόνο εκείνη θα το έκανε αυτό!

Η ηθοποιός, πόζαρε στο Instagram και παρέδωσε μαθήματα στιλ!

Άλλωστε η Βάσω Λασκαράκη, είναι υπέρμαχος του casual look και το αντιπροσωπεύει άψογα, κάνοντας εμφανίσεις την μία καλύτερη από την άλλη. Να σας θυμίσουμε και εκείνη που έκανε πρόσφατα, με τα πόδια της να δείχνουν 2 μέτρα με ένα μόνο τρικ!

Η ίδια, έφαγε την σαλατούλα της και καθισμένη στο τραπέζι, έκανε το πιο άψογο look. Κατάφερε και συνδύασε το ροζ και λευκό της πουκάμισο με το ελαφρώς nude χρώμα στα νύχια της και πήρε ξεκάθαρα το απόλυτο 10άρι, όχι μόνο με το μανικιούρ της, αλλά και με το όλο στήσιμο! Επειδή όταν αγγίζεις την τελειότητα, τα λόγια είναι περιττά, ιδού η σχετική φωτογραφία: