Φαίη Σκορδά: Φόρεσε γκρι παλτό και προκάλεσε φρενίτιδα! Σου βρήκαμε παρόμοιο από τα Zara!

Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της!

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε γκρι παλτό και προκάλεσε φρενίτιδα! Σου βρήκαμε παρόμοιο από τα Zara!

Προκάλεσε φρενίτιδα η Φαίη Σκορδά όταν φόρεσε αυτό το γκρι παλτό! Σου βρήκαμε από τα Zara ένα παρόμοιο!

Η γνωστή παρουσιάστρια του Αντ1 είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και σικάτες γυναίκες της ελληνικής showbiz και κάθε φορά που κάνει δημόσιες εμφανίσεις «μαγνητίζει» όλα τα βλέμματα πάνω της!

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε στην επίσημη παράσταση του Νίκου Μουτσινά και την «Βερβερίτσα» στο θέατρο Λαμπέτη.

Η ίδια φόρεσε φλατ αρβυλάκια και γκρι μακρύ παλτό και για άλλη μια φορά ζηλέψαμε το στιλ της! Μάλιστα φωτογραφήθηκε στο πλευρό της Έλενας Χριστοπούλου και οι δυο μαζί «τράβηξαν» όλα τα φώτα πάνω τους!

Επίσης, εμείς σας είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό για ένα παλτό από τα Zara που είναι σχεδόν το ίδιο! Πατήστε εδώ και βρείτε το!

Φαίη Σκορδά Έλενα Χριστοπούλου

Φαίη Σκορδά: Η φούστα της είναι από δέρμα και έχει πούπουλα! Πάθαμε «έρωτα» με την πρώτη ματιά..

Η φούστα της Φαίης Σκορδά είναι από δέρμα και έχει πούπουλα! Πάθαμε «έρωτα» με την πρώτη ματιά... και σίγουρα θα πάθεις κι εσύ!

Η αγαπημένη μας Φαίη, με τέτοιο κορμί μπορεί να φορέσει ό,τι θέλει! Τα looks της είναι το ένα καλύτερο από το άλλο και το πιο πρόσφατο, δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Η παρουσιάστρια, έβαλε στο Πρωινό την πιο υπέροχη φούστα! Μίνι, γεμάτη πούπουλα από δέρμα, είναι άκρως σικάτη και μην σου πούμε ότι φοριέται και με ένα φλατ παπούτσι από το πρωί! Είναι από τα Zini και συνδυάζεται άψογα με την ζακέτα που φορούσε προχτές!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Φαίη Σκορδά: Η φούστα της δεν έχει κουμπιά, αλλά είναι πολύ ιδιαίτερη! Κοστίζει 69 ευρώ...

Η φούστα της Φαίης Σκορδά δεν έχει κουμπιά, αλλά είναι πολύ ιδιαίτερη και κοστίζει μόνο 69 ευρώ! Πού θα την βρεις;

Αυτή η εμφάνιση της Φαίης Σκορδά, ξεπερνάει κάθε προηγούμενη, αφού είναι έρωτας με την πρώτη ματιά! Το στιλ της μπορεί να είναι casual, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα κομμάτια τα οποία επιλέγει δεν είναι όλα ένα προς ένα!

Εμείς, με το που είδαμε το συγκεκριμένο look της, κολλήσαμε με την σούπερ φούστα της! Μαύρη, απλή, αλλά με ένα λοξό φερμουάρ που τραβάει όλα τα βλέμματα! Είναι από την εταιρία access fashion και κοστίζει 69 ευρώ από 79! Ιδού λοιπόν:

Φαιη Σκορδά: Τα παπούτσια της έχουν γίνει… viral! Τα φοράνε όλες οι γυναίκες!