Φαίη Σκορδά: Έβαλε πάνω της ζακέτα με ασημί λεπτομέρειες! Κοστίζει 179 ευρώ!

Την θέλουμε κολασμένα!

Φαίη Σκορδά: Έβαλε πάνω της ζακέτα με ασημί λεπτομέρειες! Κοστίζει 179 ευρώ!

Αυτή η ζακέτα που έβαλε πάνω της η Φαίη Σκορδά κοστίζει 179 ευρώ και έχει ασημί λεπτομέρειες!

Η καλλονή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ξέρει πολύ καλά από στιλ και το αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση, αφού «μαγνητίζει» όλα τα βλέμματα πάνω της!

Η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία την είδαμε να φοράει μια γκρι σκούρα ζακέτα με παγέτα πάνω στους ώμους! Αυτές οι ασημί λεπτομέρειες είναι εκείνες που έκαναν την ζακέτα της άλλωστε να ξεχωρίσει.

Η συγκεκριμένα ζακέτα είναι από την εταιρεία ACCESS Fashion και ψάξαμε να βρούμε ποια είναι η τιμή του! Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω κοστίζει 179 ευρώ!

Φαίη Σκορδά

Πριν λίγες ημέρες όμως την είδαμε να φοράει ένα μπλουζάκι το οποίο κοστίζει μόνο 29 ευρώ. Δείτε το!

Φαίη Σκορδά: Το πανωφόρι της ήταν μπλε και γεμάτο λάμψη! Έκανε 220 ευρώ και «τσάκισε» ταμία!

Το πανωφόρι της Φαίης Σκορδά ήταν μπλε και γεμάτο λάμψη! Έκανε 220 ευρώ και «τσάκισε» ταμία, αφού πρόκειται για μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν!

Η κούκλα παρουσιάστρια, φόρεσε με διαφορά το πιο εντυπωσιακό χειμωνιάτικο κιμονό που έχουμε δει! Το μπλε του χρώμα, κολακεύει όσο λίγα τις ξανθές και η εμφάνισή της πήρε 10άρι!

Με τις γιορτές να είναι προ των πυλών, ψάξαμε να βρούμε ποιας εταιρίας είναι μιας και το θέλουμε κολασμένα! Το εντοπίσαμε λοιπόν στο vierevee.eu, στα 220 ευρώ. Προσοχή όμως: Αν θέλεις να το αποκτήσεις, καλύτερα να βιαστείς γιατί έχουν μείνει περιορισμένα τεμάχια.... Αν ωστόσο, είσαι πιο casual τύπος, σου έχουμε και εμφάνιση της Φαίης με τζιν που κέρδισε τις εντυπώσεις!

Ιδού οι σχετικές φωτογραφίες με το κιμονό - έρωτας:

Φαίη Σκορδά πανωφόριΦαίη Σκορδά πανωφόρι σε μπλε

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε τζιν από πάνω μέχρι κάτω! Τους "μαγνήτισε" όλους χωρίς να τους κοιτάξει καν!

Η Φαίη Σκορδά βρήκε και πάλι τον τρόπο να εντυπωσιάσει! Φόρεσε τζιν από πάνω μέχρι κάτω και χωρίς να τους κοιτάξει καν, τους "μαγνήτισε" όλους με την ομορφιά και το στιλ της!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει τη δική της ιδιαίτερη λάμψη και μπορεί να κλέψει όλες τις εντυπώσεις με ό,τι κι αν φορέσει! Κάτι που έκανε και σήμερα με τον εκπληκτικό τζιν look της.

Σας βρήκαμε επίσης τις εντυπωσιακές μπότες που φόρεσε η παρουσιάστρια και τα πόδια της έδειχναν δύο μέτρα!

Το τζιν είναι το πιο διαχρονικό ύφασμα. Δε φεύγει ποτέ από τη μόδα και αποτελεί πάντα την τέλεια λύση για όλες τις εμφανίσεις!

Η Φαίη Σκορδά, που γνωρίζει καλά από μόδα αποφάσισε να βάλει ένα look με τζιν από πάνω μέχρι κάτω και ήταν εκθαμβωτική!