Φαίη Σκορδά: Οι μπότες της μοιάζουν με «κάλτσα» και κάνουν τα πόδια σου 2 μέτρα! Κοστίζουν 375 ευρώ!

Μόνο για λίγες... Τις θέλουμε κολασμένα!

Φαίη Σκορδά: Οι μπότες της μοιάζουν με «κάλτσα» και κάνουν τα πόδια σου 2 μέτρα! Κοστίζουν 375 ευρώ!

Κοστίζουν 375 ευρώ οι μπότες της Φαίης Σκορδά! Μοιάζουν με «κάλτσα» και κάνουν τα πόδια σου 2 μέτρα, ενώ μόνο οι τολμηρές μπορούν να τις υποστηρίξουν! Εσύ, το... έχεις;

Η παρουσιάστρια, πριν λίγες ημέρες έκανε εμφάνιση που μας τρέλανε κανονικά! Η Φαίη Σκορδά, όπως σου γράψαμε, έβαλε μίνι φόρεμα με διαφάνειες από τα BSB και το συνδύασε με σούπερ ψηλές μπότες από τον Δούκα Χατζηδούκα.

Εμείς, μόλις τις είδαμε βαλθήκαμε να τις εντοπίσουμε και έτσι έγινε! Τις εν λόγω μπότες από μαύρο σουέντ τις βρήκαμε στο eshop του σχεδιαστή, και είναι limited edition. Μάλιστα, αν τις θέλεις και εσύ, πρέπει να τις προ-παραγγείλεις. Κοστίζουν 375 ευρώ και κατά την γνώμη μας, είναι ό,τι πρέπει για τις γιορτές! Ιδού λοιπόν και οι σχετικές φωτογραφίες... Μην ξεχάσεις να δεις και το φόρεμα - έρωτας της Φαίης από τα BSB:

Φαίη Σκορδά μπότες

Φαίη Σκορδά: Οι μπότες της έχουν "εξαντληθεί"! Τις θέλουν όλες οι γυναίκες και είναι μόνο για τις πιο τολμηρές!

Οι μπότες που φόρεσε η Φαίη Σκορδά, έχουν "εξαντληθεί". Τις συγκεκριμένες τις θέλουν όλες οι γυναίκες και είναι μόνο για τις πιο τολμηρές.

Η παρουσιάστρια λατρεύει την μόδα και δεν γινόταν να μην φορέσει τα παπούτσια που είναι must have της φετινής σεζόν.

Φαίη Σκορδά: Δημόσια έκκληση για βοήθεια από την παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Οι Cowboy μπότες βρίσκονται στα trends του Χειμώνα και τα φοράνε όλες οι γυναίκες στο δρόμο με τις fashion bloggers να έχουν κάνει την αρχή.

Η Φαίη Σκορδά με τις συγκεκριμένες μπότες έκανε το πιο απλό στιλ να έχει άλλο αέρα. Μάλιστα, μπορείς να βρεις παρόμοιες στα Zara!

Φαίη Σκορδά μπότες

Φαίη Σκορδά: Με αυτό το μποτάκι, τις «πάτησε» όλες κάτω! Ξέρουμε πού θα το βρεις....

Η Φαίη Σκορδά έκανε κίνηση ματ και με αυτό το μποτάκι, τις «πάτησε» όλες κάτω! Ξέρουμε πού θα το βρεις αλλά και πόσο κοστίζει...

Η Φαίη Σκορδά, εχτές στο Πρωινό, έκανε μια εμφάνιση που θα συζητηθεί! Η όμορφη παρουσιάστρια, φόρεσε την τάση της σεζόν και το μποτάκι της, έκανε την διαφορά.

Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο άντρας που την επισκέφτηκε στο σπίτι της! Του έχει μεγάλη αδυναμία!

Φέτος, τα animal prints και τα κροκό έχουν την τιμητική τους και η Φαίη Σκορδά ως γνήσια fahionista, φόρεσε πρώτη την τάση. Η μαύρη λουστρίνι κροκό μπότα της είναι από την εταιρία Guess και κοστίζει 177,65 ευρώ. Εμείς, την λατρέψαμε με την πρώτη ματιά.... Εσύ; Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Φαίη Σκορδά: Με αυτό το μποτάκι, τις «πάτησε» όλες κάτω! Ξέρουμε πού θα το βρεις....