Βάσω Λασκαράκη: Φόρεσε λαμπερό σακάκι και δεν έπαιρνε τα μάτια του ο Σουλτάτος από πάνω της! Η εμφάνιση υπερπαραγωγή!

Ξεχωρίζει με τις εκρηκτικές της εμφανίσεις!

Βάσω Λασκαράκη: Φόρεσε λαμπερό σακάκι και δεν έπαιρνε τα μάτια του ο Σουλτάτος από πάνω της! Η εμφάνιση υπερπαραγωγή!

Η Βάσω Λασκαράκη, έκανε μια τέλεια εμφάνιση, όπου φόρεσε λαμπερό σακάκι και δεν έπαιρνε τα μάτια του ούτε ο Σουλτάτος από πάνω της! Ο συνδυασμός υπερπαραγωγή που "έκλεψε" όλες τις εντυπώσεις!

Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, και δεν διστάζουν να μας το δείξουν!

Πρόσφατα μάλιστα, η ηθοποιός ανέβασε στόρυ όπου τους έδειχνε να διασκεδάζουν, με την ίδια να λάμπει με το υπέροχο συνολάκι της, και το άσπρο σακάκι να κλέβει την παράσταση της βραδιάς!

Λασκαράκη εμφάνιση

Εσείς γνωρίζετε τα επόμενα βήματα του ζευγαριού; Εμείς σας έχουμε όλες τις απαντήσεις!

Βάσω Λασκαράκη: Φόρεσε πουκάμισο με 25 ευρώ και ο Σουλτάτος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της! Ίσα που το προλαβαίνεις!

Η Βάσω Λασκαράκη φόρεσε πουκάμισο με 25 ευρώ και ο Σουλτάτος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της! Ίσα που το προλαβαίνεις αφού με τέτοια τιμή είναι συνέχεια sold out!

Η Βάσω Λασκαράκη, είναι αδιασφιμβήτητα μια απο τις πιο όμορφες και ταλαντούχες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Η ίδια, συζητήθηκε πολύ για την σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ αν κρίνουμε από τα νούμερα που κάνει η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, Έρωτας Μετά, φέτος διανύει την καλύτερή της φάση!

Μάλιστα η Βάσω, έχοντας προφανώς νιώσει το hype γύρω από το όνομά της, έχει αρχίσει να ποστάρει φωτογραφίες απο τα looks της, που είναι μάλιστα και πολύ ενδιαφέροντα. Ξεχωρίσαμε λοιπόν αυτό το εδώ μιας και αυτό το ριγέ πουκάμισο από τα Zara μας έκλεψε την καρδιά.

Λευτέρης Σουλτάτος: Στηρίζει την Βάσω Λασκαράκη στον "Έρωτα μετά"!

Το εν λόγω πουκάμισο αν και είναι από παλιά συλλογή, κυκλοφορεί κάθε χρόνο στα Zara και κοστίζει περίπου 25 ευρώ! Αν το βρεις, πάρτο.... χτες! Κάτι μας λέει ότι και ο Λευτέρης Σουλτάτος, το εγκρίνει! Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Βάσω Λασκαράκη: Φόρεσε πουκάμισο με 25 ευρώ και ο Σουλτάτος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της! Ίσα που το προλαβαίνεις!Βάσω Λασκαράκη: Φόρεσε πουκάμισο με 25 ευρώ και ο Σουλτάτος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της! Ίσα που το προλαβαίνεις!

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Οι τρυφερές στιγμές και η ερωτική εξομολόγηση!

Η Βάσω Λασκαράκη ζει τον απόλυτο έρωτα. Ο Λευτέρης Σουλτάτος μοιράστηκε μερικές τρυφερές στιγμές τους και της έκανε ερωτική εξομολόγηση.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στην όμορφη Κρήτη, λίγο πριν επιστρέψει στην καθημερινότητα της Αθήνας και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πριν λίγα λεπτά ο Λευτέρης Σουτλάτος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες όπου τον είδαμε σε τρυφερές στιγμές με την Βάσω Λασκαράκη.

Στην λεζάντα του ο σεφ, της έκανε ερωτική εξομολόγηση γράφοντας: «Όντε σε πρωτογνώρισα δεν μου ‘πες να προσέχω, για σαν κοιτώ τα μάθια σου λύτρωση πια δεν έχω».