Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φόρεσε γαλαζοπράσινο παντελόνι και «έκαψε» καρδιές! Ο Βασάλος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της!

"Μαγνήτισε" με την εμφάνισή της!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φόρεσε γαλαζοπράσινο παντελόνι και «έκαψε» καρδιές! Ο Βασάλος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε γαλαζοπράσινο παντελόνι και «έκαψε» καρδιές! Τόσο μάλιστα, που ο Βασάλος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της!

Η ίδια ως λάτρης της μόδας, φροντίζει να είναι πάντα καλοντυμένη, όπως και έκανε σε αυτήν της την εμφάνιση!

Πιο λαμπερή από ποτέ, η παρουσιάστρια, συνδύασε το υπέροχο γαλαζοπράσινο παντελόνι της με ένα υπέροχο άσπρο σακάκι και "μαγνήτισε" όλα τα βλέμματα!

Δείτε και μόνες σας την υπέροχη εμφάνιση που προκάλεσε "πανικό"! Να θυμίσουμε και τις γόβες της που μας είχαν ξετρελάνει...

Βαλαβάνη παντελόνι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το μαύρο της παντελόνι είναι διαφορετικό από όσα έχεις! Ξέρουμε πού θα το βρεις...

Το μαύρο παντελόνι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη είναι διαφορετικό από όσα έχεις! Ξέρουμε πού θα το βρεις και μάλιστα δεν είναι και τόσο ακριβό....

Η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, βγήκε στους δρόμους της Αθήνας με άψογο look! Αν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν ήταν μαζί της, εκείνη τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, εβαλε ένα από φουτεράκι και το ταίριαξε με ένα από μαύρο παντελόνι. Το street style της πάει πολύ και μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι το συγκεκριμένο της παντελόνι, δεν μοιάζει με όλα τα άλλα που έχεις, αφού κάνει τα πόδια της να φαίνονται 2 μέτρα! Για την ιστορία να πούμε ότι το look είναι από τα Staff! Να θυμίσουμε και τις γόβες της που μας είχαν ξετρελάνει....

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φόρεσε κοντό φλοράλ φόρεμα και «τρέλανε» τον Βασάλο με τα πόδια της!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε κοντό φλοράλ φόρεμα και «τρέλανε» τον Κωνσταντίνο Βασάλο με τα πόδια της!

Η όμορφη δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor εμφανίζεται πλέον στις οθόνες μας κάθε σαββατοκύριακο στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και από την συχνότητα του Alpha.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει πολύ προσεγμένο στιλ και ξέρει να συνδυάζει σωστά τα ρούχα της και να το κάνει δικό της κατευθείαν!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είδε ο Βασάλος τα νέα της μαλλιά και έπαθε «έρωτα» ξανά! Το χρώμα που τα έκανε!

Έτσι κι αυτήν την φορά στην εκπομπή αποφάσισε να βάλει ένα μινι φλοράλ φόρεμα και άφησε τα πόδια της ακάλυπτα! Το αποτέλεσμα ήταν να «τρελάνει» μέχρι και τον Κωνσταντίνο Βασάλο που την βλέπει καθημερινά!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι γνωστό πως έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz άλλωστε την βλέπουμε συχνά να δημοσιεύει βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram από το γυμναστήριο.

Δείτε την σχετική δημοσίευση με το κοντό φόρεμα:

Ευρυσίκη Βαλαβάνη φόρεμα Κωνσταντίνος Βασάλος