Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είδε ο Βασάλος τα νέα της μαλλιά και έπαθε «έρωτα» ξανά! Το χρώμα που τα έκανε!

Δεν την έχετε δει ποτέ έτσι!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είδε ο Βασάλος τα νέα της μαλλιά και έπαθε «έρωτα» ξανά! Το χρώμα που τα έκανε!

Είδε ο Βασάλος τα νέα μαλλιά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και έπαθε «έρωτα» ξανά! Το χρώμα που τα έκανε και δεν πάει το μυαλό σας!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε το πρωί της Τετάρτης ένα νέο look στα μαλλιά της και είμαστε σίγουροι ότι το εγκρίνει μέχρι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Η δημοσιογράφος αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της hair stylist Χρυσούλας Πετράκη, η οποία της έβαψε τα μαλλιά σε μια εκπληκτική απόχρωση του ξανθού, και αν και δεν την είχαμε δει ποτέ έτσι, της πάει πολύ!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αλήθεια για την καταγωγή της! Μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά είναι από νησί! Καμία σχέση με τον Βασάλο...

Μάλιστα, η ίδια παρουσίασε στους διαδικτυακούς της φίλους την αλλαγή που έκανε, δημοσιεύοντας μια selfie στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και γράφοντας στη λεζάντα: «Saying hello to blonde Evridiki» . Δείτε την ανάρτησή της:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαλλιά

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δε δίστασε και αποκάλυψε on air, τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Ένα μήνυμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» ήταν αρκετό για να κάνει τον Κωνσταντίνο Βασάλο να αποκαλύψει το μεγαλύτερο του παράπονο για την αγαπημένη του.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη- Κωνσταντίνος Βασάλος: Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Το ρομαντικό ταξίδι και οι βόλτες στην παραλία!

Συγκεκριμένα, οι συντελεστές της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου διαφωνούσαν ως προς το πόσα χρόνια έχει χωρίσεο Brad Pitt με την Anjelina Jolie, με τον Παύλο Σταματόπουλο να υποστηρίζει πως πρόκειται για μία δεκαετία και την παρουσιάστρια να διαφωνεί.

Προκειμένου να λύσει την παρεξήγηση, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έστειλε μήνυμα στον Παύλο Σταματόπουλο προκειμένου να του πει πόσα χρόνια είναι χωρισμένο το ζευγάρι.

Η κίνηση αυτή της συντρόφου του παραξένεψε τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος εξέφρασε δημόσια το παράπονό του και είπε:

«Το ότι η Ευρυδίκη στέλνει μήνυμα στον Παύλο και δεν στέλνει σε μένα δε σου κάνει εντύπωση; Δε μου έχε στείλει τίποτα»!