Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αλήθεια για την καταγωγή της! Μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά είναι από νησί! Καμία σχέση με τον Βασάλο...

Αποκάλυψη! Δεν το γνώριζε σχεδόν κανείς!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αλήθεια για την καταγωγή της! Μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά είναι από νησί! Καμία σχέση με τον Βασάλο...

Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη! Μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά είναι από νησί! Καμία σχέση με τον Βασάλο...

Μια από τις παρουσίες που είχαν ξεχωρίσει στο Survivor με την ομαδα των διάσημων ήταν και η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ. Μια δυναμική γυναίκα που της αρέσουν οι προκλήσεις γι’ αυτό και δείχνει να αντέχει στις αντίξοες συνθήκες του παιχνιδιού.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παρουσιάστρια και αθλητικογράφος. Έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση ενώ έχει ασχοληθεί πολύ και με τον στίβο. Της αρέσει το surf και το Pole Dancing. Αγαπάει πολύ την μαγειρική και τα social media.

Σύμφωνα με την στήλη Life Style του LesvosPost.com η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει καταγωγή από την Λέσβο και συγκεκριμένα από το ορεινό χωριό Φιλια….

Όπως αποκλειστικά μάθαμε ο πατέρας της Ευρυδίκης κατάγεται από την Φιλια και δεν είναι λίγες οι φορές που η πανέμορφη παρουσιάστρια έχει επισκεφτεί το νησί μας για διακοπές κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο… Αξίζει να σημειώσουμε ότι και ο πατέρας της δουλεύει στον ΣΚΑΙ.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την άλλη, ο σύντροφός της κατάγεται από την Καρδίτσα!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη- Κωνσταντίνος Βασάλος: Έφυγαν από την Ελλάδα! Τι συνέβη;

Έφυγαν από την Ελλάδα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Μάθετε εδώ τι συνέβη ακριβώς με το ζευγάρι!

Το ευτυχισμένο ζευγάρι βρίσκεται εκτός Ελλάδος, όπως μάθαμε μέσα από το λογαριασμό του Instagram της γνωστής δημοσιογράφου. Οι δυο τους αναχώρησαν από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», νωρίτερα μέσα στη μέρα για έναν προορισμό... έκπληξη!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκανε την μεγάλη ανακοίνωση! Δεν το περίμενε κανεις...

Συγκεκριμένα το ζευγάρι κάνει μία ακόμα "κοπάνα' από την καθημερινότητα με ένα ταξίδι στο Ισραήλ! Όπως μας ενημέρωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με μία φωτογραφία τους μέσα από το αεροπλάνο, το ζευγάρι πέταξε για Τελ Αβίβ ενώ μαζί τους ήταν και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Βαλαβάνη Χρηστίδου

βασάλος βαλαβάνη ταξίδι