Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Το μεγάλο του παράπονο!

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δε δίστασε και αποκάλυψε on air, τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Ένα μήνυμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» ήταν αρκετό για να κάνει τον Κωνσταντίνο Βασάλο να αποκαλύψει το μεγαλύτερο του παράπονο για την αγαπημένη του.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη- Κωνσταντίνος Βασάλος: Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Το ρομαντικό ταξίδι και οι βόλτες στην παραλία!

Συγκεκριμένα, οι συντελεστές της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου διαφωνούσαν ως προς το πόσα χρόνια έχει χωρίσεο Brad Pitt με την Anjelina Jolie, με τον Παύλο Σταματόπουλο να υποστηρίζει πως πρόκειται για μία δεκαετία και την παρουσιάστρια να διαφωνεί.

Προκειμένου να λύσει την παρεξήγηση, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έστειλε μήνυμα στον Παύλο Σταματόπουλο προκειμένου να του πει πόσα χρόνια είναι χωρισμένο το ζευγάρι.

Η κίνηση αυτή της συντρόφου του παραξένεψε τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος εξέφρασε δημόσια το παράπονό του και είπε:

«Το ότι η Ευρυδίκη στέλνει μήνυμα στον Παύλο και δεν στέλνει σε μένα δε σου κάνει εντύπωση; Δε μου έχε στείλει τίποτα»!

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα «έσπασε» σε νυχτερινό κέντρο! Το βίντεο κατευθείαν από το κινητό της Ευρυδικής Βαλαβάνη!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τα «έσπασε» σε νυχτερινό κέντρο! Το βίντεο έρχεται κατευθείαν από το κινητό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη!

Ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε μαζί με την σύντροφό του στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο τραγουδιστής, Γιώργος Τσαλίκης.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε στην έναρξη των εμφανίσεων του Γιώργου Τσαλίκη μαζί με καλούς φίλους, με αφορμή τα γενέθλια του Κωνσταντίνου Βασάλου, αφού θέλησε να τα γιορτάσει δίπλα σε αγαπημένα του άτομα!

Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr και τους αποθανάτισε μαζί και είδαμε για ακόμη μια φορά πως πρόκειται για ένα από τα πιο ταιριαστά και ερωτευμένα ζευγάρια.

Κωνσταντίνος Βασάλος - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είναι τρελά ερωτευμένοι! Η ρομαντική απόδραση τους!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κωνσταντίνος Βασάλος Ευρυδική Βαλαβάνη νυχτερινό κέντρο χορός

Ωστόσο, η Ευρυδική Βαλαβάνη το ίδιο βράδυ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα με ένα Instastory ένα βίντεο, όπου ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει ανέβει πάνω στην πίστα μαζί με τον Ηλία Γκότση και χορεύουν σε ξέφρενους χορούς!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη- Κωνσταντίνος Βασάλος: Έφυγαν από την Ελλάδα! Τι συνέβη;

Έφυγαν από την Ελλάδα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Μάθετε εδώ τι συνέβη ακριβώς με το ζευγάρι!

Το ευτυχισμένο ζευγάρι βρίσκεται εκτός Ελλάδος, όπως μάθαμε μέσα από το λογαριασμό του Instagram της γνωστής δημοσιογράφου. Οι δυο τους αναχώρησαν από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», νωρίτερα μέσα στη μέρα για έναν προορισμό... έκπληξη!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκανε την μεγάλη ανακοίνωση! Δεν το περίμενε κανεις...

Συγκεκριμένα το ζευγάρι κάνει μία ακόμα "κοπάνα' από την καθημερινότητα με ένα ταξίδι στο Ισραήλ! Όπως μας ενημέρωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με μία φωτογραφία τους μέσα από το αεροπλάνο, το ζευγάρι πέταξε για Τελ Αβίβ ενώ μαζί τους ήταν και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Βαλαβάνη Χρηστίδου

βασάλος βαλαβάνη ταξίδι