Βάσω Λασκαράκη: Κρέμασε πάνω της τσάντα που ήταν κόκκινη και στρογγυλή! Είναι το αξεσουάρ που θα ζήλευαν όλες!

Τρομερή εμφάνιση!

Βάσω Λασκαράκη: Κρέμασε πάνω της τσάντα που ήταν κόκκινη και στρογγυλή! Είναι το αξεσουάρ που θα ζήλευαν όλες!

Η Βάσω Λασκαράκη το τόλμησε και κρέμασε πάνω της ένα αξεσουάρ που σίγουρα θα ζήλευαν όλες όσες θα το έβλεπαν! Έτσι κράτησε μία τσάντα που ήταν κόκκινο και στρογγυλή! Είναι το απόλυτο κομμάτι!

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει βρει τον τρόπο να "κλέβει" την παράσταση με τις λεπτομέρειες που προσθέτει στην εμφάνισή της και κάνουν τη διαφορά.

Έτσι αυτή η τσάντα που επέλεξε να φορέσει δε θα μπορούσε παρά να είναι ιδανική για να δώσει μία άλλη πινελιά στο ντύσιμό της.

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο φόρεμα που φόρεσε και "τρέλανε" τον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο!

Βάσω Λασκαράκη: Κρέμασε πάνω της κόκκινη τσάντα και την συνδύασε με τα χείλη της! Ίδια με μοντέλο...

Η Βάσω Λασκαράκη κρέμασε επάνω της κόκκινη τσάντα και την συνδύασε με τα χείλη της. Η ηθοποιός είναι ίδια με μοντέλο στην φωτογραφία της.

Η ηθοποιός έκανε μια άκρως χειμωνιάτικη και chic εμφάνιση η οποία μας άρεσε πολύ. Ωστόσο, η τσάντα της μας τράβηξε κυρίως την προσοχή.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της όπου πόζαρε με αέρα... μοντέλου και τα likes έπεσαν βροχή.

Βάσω Λασκαράκη: Σοκάρει η εικόνα της! Με σκισμένα ρούχα και σημάδια στο σώμα της!

Η τσάντα της είναι από την εταιρία trussardi και με το κόκκινο χρώμα της θα θέλουν όλες να την κρατήσουν!

Βάσω Λασκαράκη τσάντα

Βάσω Λασκαράκη: "Κρέμασε" πάνω της καφέ τσάντα! Έχει χρυσές λεπτομέρειες που την κάνουν να ξεχωρίζει!

Η Βάσω Λασκαράκη "κρέμασε" πάνω της καφέ εντυπωσιακή τσάντα. Έχει χρυσές λεπτομέρειες που την κάνουν να ξεχωρίζει από τις κλασικές.

Η ηθοποιός λατρεύει τα αξεσουάρ και κυρίως από ότι έχουμε δει τις τσάντες, καθώς έχει κρατήσει και άλλες που μας είχαν εντυπωσιάσει.

Αυτή την φορά επέλεξε να ποζάρει κρατώντας μια καφέ, την οποία μπορείς να κρατήσεις με δυο διαφορετικούς τρόπους - χιαστή αλλά και στον έναν ώμο - ενώ οι χρυσές λεπτομέρειες που έχει την κάνουν να ξεχωρίζει.

Ακόμη μια που μας άρεσε πολύ και χωράει τα πάντα μέσα, είναι μια μαύρη που είχε κρατήσει και την είχε συνδυάσει με καφέ παλτό.

Βάσω Λασκαράκη τσάντα