Βάσω Λασκαράκη: Σοκάρει η εικόνα της! Με σκισμένα ρούχα και σημάδια στο σώμα της!

Τι συνέβη;

Βάσω Λασκαράκη: Σοκάρει η εικόνα της! Με σκισμένα ρούχα και σημάδια στο σώμα της!

Σοκάρει η εικόνα της Βάσως Λασκαράκη. Η ηθοποιός απαθανατίστηκε με σκισμένα ρούχα και σημάδια στο σώμα της για τις ανάγκες της σειράς «Έρωτας Μετά».

Η ηθοποιός συνεχίζει τα γυρίσματα για την δραματική σειρά του Alpha και μας έδωσε μια μικρή γεύση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, στα τελευταία επεισόδια είδαμε να βρίσκουν την Άννα νεκρή, ωστόσο όπως η ίδια μας έδειξε με μια φωτογραφία, ζει.

Στα Instastories της μας αποκάλυψε μια φωτογραφία από τα backstage όπου είναι δεμένη με σκισμένα ρούχα και σημάδια στο πρόσωπο της και η εικόνα σοκάρει.

Βάσω Λασκαράκη Έρωτας Μετά

Βάσω Λασκαράκη: Spoiler για το Έρωτας Μετά! Ο δολοφόνος της Άννας Μακρίδη είναι...

Spoiler για το Έρωτας Μετά και την Βάσω Λασκαράκη! Ποιος είναι ο δολοφόνος της Άννας Μακρίδη;

Εδώ είμαι και σήμερα με Spoiler μεγατόνων για την αγαπημένη μας (και σας) σειρά! Το Έρωτας Μετά είναι ένα από τα χαρτιά του Alpha που αν και περνάει τα ζόρια του, στέκεται και μάλιστα τις τελευταίες μέρες έχει και ανοδική πορεία στην τηλεθέαση....

Η σειρά είναι γεμάτη ανατροπές και ενώ προχτές σας έγραψα για τον Δημήτρη και την Άννα, σήμερα επανέρχομαι για ρεπορτάζ σχετικά με τον δολοφόνο! Ποιος την σκότωσε και γιατί; Η απάντηση κρύβει έκπληξη! Να τονίσω βέβαια, για μια ακόμη φορά πως τα εν λόγω spoiler είναι βάση σεναρίου της αργεντίνικης σειράς στην οποία βασίστηκε.

Και τώρα στο ζουμί: Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την κηδεία της Άννας αλλά και την παρουσία του Δημήτρη, που θρηνεί τη νεκρή του μητέρα. Ωστόσο, όσο και αν φαίνεται προφανές, δεν είναι εκείνος ο δολοφόνος της Βάσως Λασκαράκη (Άννα Μακρίδη).

Τη σκηνή του ατυχήματος, την είδαμε στην αρχή της σειράς αλλά κρύβει όλα τα ερωτήματα που θέλουν απάντηση. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Υοuweekly.gr, το ατύχημα δεν έχει σχέση με τον θάνατο της Άννας. Λίγο μετά, Άννα και Κωνσταντίνος δέχονται επίθεση από τον Δημήτρη και έναν φίλο του. Οι δυο τους, προσπαθούν να βιάσουν την Άννα και ο Κωνσταντίνος πυροβολεί για να τους φοβίσει. Αστοχεί και η σφαίρα πετυχαίνει την Άννα! Η ίδια, πέφτει νεκρή ακαριαία.....

Συντονιστείτε όμως, γιατί τα καλύτερα και ακόμα πιο ζουμερά spoilers έρχονται!

Βάσω Λασκαράκη: «Πρόδωσε» το τέλος της Άννας Μακρίδη! Η λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε κανείς!

Κι όμως η Βάσω Λασκαράκη «πρόδωσε» το τέλος της Άννας Μακρίδη! Η λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε κανείς και δίνει όλη την συνέχεια της σειράς Έρωτας Μετά!

Η Ελένη Μενεγάκη την συνάντησε την προηγούμενη εβδομάδα και ήδη από την αρχή της συνάντησής τους εξέφρασε αρκετές απορίες σχετικά με τον ρόλο που υποδύεται η Βάσω Λασκαράκη στη δραματική σειρά «Έρωτας Μετά».

Η Βάσω Λασκαράκη, της απάντησε λέγοντας: «είναι πολύ δύσκολο να δικαιολογήσεις κάποιες πράξεις της Άννας και δεν μπορώ να σου πω τι μπορεί να οδηγήσει μια γυναίκα να φερθεί έτσι, αλλά έχω βάλει τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση της Άννας και αποφάσισα να την οδηγήσω μέσα σε αυτό κατανοώντας ότι είναι κάτι που δεν μπορεί να το εμποδίσει. Λέω "ότι όταν είμαι με τον Κωνσταντίνο λέει πως θα έπρεπε να είμαι μαζί του όλη μου τη ζωή". Η Άννα τον αγαπάει τον Χρήστο και μάλιστα εκείνος παράτησε το Σώμα γιατί φοβήθηκε μην τον χάσει..... Έχασε τον πατέρα της πολύ ξαφνικά και βίαια, και την μητέρα της και δεν ήθελε να χάσει και τον Χρήστο».

Έρωτας Μετά: Η σύλληψη του Ηλία και ο χωρισμός του Κωνσταντίνου με την Άννα! Οι εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου (28/10)

Στην συνέχεια μάλιστα είπε: «Η Άννα το ξέρει ότι θα χαθεί... το έχει πει στον Κωνσταντίνο ότι ο δεσμός τους θα είναι η καταστροφή της». Άρα από αυτά συμπεραίνουμε δύο πράγματα: Η Άννα είναι οριστικά νεκρή και ο πατέρας της πιθανόν να δολοφονήθηκε! Από ποιον; Μάλλον από τον αδερφό της, για τον οποίο ειπώθηκε σε προηγούμενο επεισόδιο ότι έχει σκοτώσει άνθρωπο!