Βάσω Λασκαράκη: Ο Δημήτρης είναι το παιδί της Άννας Μακρίδη! Spoiler για το Έρωτας Μετά!

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler για την σειρά του Alpha!

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Ο Δημήτρης είναι το παιδί της Άννας Μακρίδη! Spoiler για το Έρωτας Μετά!

Spoiler για το Έρωτας Μετά του Alpha tv και τον ρόλο της Βάσως Λασκαράκη! Ο Δημήτρης είναι το παιδί της Άννας Μακρίδη και σας έχουμε τις εξελίξεις!

Είναι γεγονός πως αυτή η σειρά με έχει συναρπάσει! Την παρακολουθώ μετά μανίας και για να καταλάβετε την εμμονή μου, προκειμένου να μάθω τι έχει γίνει έκατσα και είδα και την ισπανική version!

Η σειρά Έρωτας Μετά, βασίζεται στην αργεντίνικη σειρά της Telefe «Amar despues de amar». Επομένως, τα spoiler που σας μεταφέρω αφορούν τις εξελίξεις που έχουν προβληθεί στην ισπανική σειρά, η οποία όμως «αντιγράφεται» ακριβώς στο μέχρι τώρα σενάριο του Έρωτας Μετά.

Έρωτας Μετά: «Βόμβα» μεγατόνων! Ο Χρήστος θρηνεί την νεκρή Άννα!

Αν και ο Δημήτρης πάει στην κηδεία της Άννας και προκαλεί εντυπώσεις σχετικά με το κατά πόσο είναι ένοχος για τον θάνατό της και το ατύχημα του Κωνσταντίνου Δούκα, υπάρχει μια απρόβλεπτη τροπή για την υπόθεση!

Ο ίδιος, συλλαμβάνεται και ανακρίνεται από την αστυνομία, στην οποίο ομολογεί ότι είναι το παιδί της! Αυτό που σας λέω είναι 100% τσεκαρισμένο!

Και εδώ ακολουθεί spoiler για το οποίο κρατάω μια επιφύλαξη: Ο Δημήτρης, είναι ο καρπός βιασμού της Άννας ή από τον αδερφό της, η από τον πατέρα της, ο οποίος έχει δολοφονηθεί! Έτσι λοιπόν η ίδια, τον δίνει για υιοθεσία! Μόλις μάθω περισσότερα, θα επανέλθω! Μέχρι τότε, υπομονή.....

Βάσω Λασκαράκη: «Πρόδωσε» το τέλος της Άννας Μακρίδη! Η λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε κανείς!

Κι όμως η Βάσω Λασκαράκη «πρόδωσε» το τέλος της Άννας Μακρίδη! Η λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε κανείς και δίνει όλη την συνέχεια της σειράς Έρωτας Μετά!

Η Ελένη Μενεγάκη την συνάντησε την προηγούμενη εβδομάδα και ήδη από την αρχή της συνάντησής τους εξέφρασε αρκετές απορίες σχετικά με τον ρόλο που υποδύεται η Βάσω Λασκαράκη στη δραματική σειρά «Έρωτας Μετά».

Η Βάσω Λασκαράκη, της απάντησε λέγοντας: «είναι πολύ δύσκολο να δικαιολογήσεις κάποιες πράξεις της Άννας και δεν μπορώ να σου πω τι μπορεί να οδηγήσει μια γυναίκα να φερθεί έτσι, αλλά έχω βάλει τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση της Άννας και αποφάσισα να την οδηγήσω μέσα σε αυτό κατανοώντας ότι είναι κάτι που δεν μπορεί να το εμποδίσει. Λέω "ότι όταν είμαι με τον Κωνσταντίνο λέει πως θα έπρεπε να είμαι μαζί του όλη μου τη ζωή". Η Άννα τον αγαπάει τον Χρήστο και μάλιστα εκείνος παράτησε το Σώμα γιατί φοβήθηκε μην τον χάσει..... Έχασε τον πατέρα της πολύ ξαφνικά και βίαια, και την μητέρα της και δεν ήθελε να χάσει και τον Χρήστο».

Έρωτας Μετά: Η σύλληψη του Ηλία και ο χωρισμός του Κωνσταντίνου με την Άννα! Οι εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου (28/10)

Στην συνέχεια μάλιστα είπε: «Η Άννα το ξέρει ότι θα χαθεί... το έχει πει στον Κωνσταντίνο ότι ο δεσμός τους θα είναι η καταστροφή της». Άρα από αυτά συμπεραίνουμε δύο πράγματα: Η Άννα είναι οριστικά νεκρή και ο πατέρας της πιθανόν να δολοφονήθηκε! Από ποιον; Μάλλον από τον αδερφό της, για τον οποίο ειπώθηκε σε προηγούμενο επεισόδιο ότι έχει σκοτώσει άνθρωπο!