Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε πανωφόρι λευκό, με γούνα! Έμοιαζε με κύκνο και ο Σουλτάτος πήρε «φωτιά»!

Έμοιαζε σαν Βασίλισσα του χιονιού!

Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε πανωφόρι λευκό, με γούνα! Έμοιαζε με κύκνο και ο Σουλτάτος πήρε «φωτιά»!

H Βάσω Λασκαράκη έβαλε πανωφόρι λευκό, με γούνα! Έμοιαζε με κύκνο και ο Σουλτάτος πήρε «φωτιά» με το look της! Εσείς, το εγκρίνετε;

Το ζευγάρι είναι εκτός Ελλάδας για τις γιορτές, σε ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και έρωτα... Βάσω και Λευτέρης βρίσκονται στην παγωμένη Ελβετία αλλά η ίδια δεν πτοείται από το κρύο και κάνει απίθανα looks!

Η ηθοποιός, έβαλε πανωφόρι σε λευκό, που έχει γούνα στην κουκούλα και όχι μόνο δεν κρύωνε αλλά πήρε και 10άρι για το στιλ της! Το λευκό έκανε αντίθεση με τα σκούρα μαλλιά της και για εμάς έμοιαζε με κύκνο! Λογικά και ο Σουλτάτος, δεν θα έχει αντίθετη άποψη...

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και την στιλάτη τσάντα της;

Βάσω Λασκαράκη: Με αυτό το κραγιόν θα δώσει φιλί στον Σουλτάτο! Κόκκινο σαν τα νύχια της!

Σίγουρα η Βάσω Λασκαράκη με αυτό το κραγιόν θα δώσει φιλί στον Σουλτάτο! Κόκκινο σαν τα νύχια της και ξέρουμε πού θα το βρεις...

Η ηθοποιός, μπορεί να αγαπά πολυ το casual look όμως τώρα για τις γιορτές προτείνει ένα touch φλογερό και λίγο βραδινό! Η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει με κόκκινο κραγιόν και με αυτό αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της τα Χριστούγεννα.

Την σχετική αναρτηση έκανε στο προφίλ της στο Instagram και ταίριαξε το κόκκινο κραγιόν της με τα επίσης κόκκινα χείλη της! Της πάει πολύ και ξέρουμε πού θα το βρεις, αφού μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες!

Ιδού η σχετική ανάρτηση:

Να σου θυμίσουμε και μια άλλη της εμφάνιση με κόκκινα αθλητικά και πουκάμισο!

Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε φόρεμα που «διπλώνει» και τρέλανε τον Σουλτάτο! Τα πέδιλά της έκαναν την διαφορά...

Η Βάσω Λασκαράκη έβαλε φόρεμα που «διπλώνει» και τρέλανε τον Σουλτάτο! Τα πέδιλά της έκαναν την διαφορά και αυτό το σύνολο, πρέπει να το αντιγράψεις!

Η ηθοποιός, έκανε το απόλυτο party look και είμαστε σίγουροι ότι τρέλανε κανονικά τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο!

Η Βάσω Λασκαράκη, έβαλε φόρεμα σε κρουαζέ γραμμή που διπλώνει και κολάκευε απίστευτα την σιλουέτα της! Το συνδύασε με μαύρα πέδιλα με λεπτά λουράκια και τα πόδια της έμοιαζαν με 2 μέτρα, αν και η ίδια δεν είναι ιδιαίτερα ψηλή!

Δείτε την σχετική ανάρτηση: