Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το μαύρο φόρεμα που «πάγωσε» τον Βασάλο! Είχε ανοιχτό μπούστο και σκίσιμο μέχρι πάνω στο πόδι

Πιο «καυτή» από ποτέ

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το μαύρο φόρεμα που «πάγωσε» τον Βασάλο! Είχε ανοιχτό μπούστο και σκίσιμο μέχρι πάνω στο πόδι

Το μαύρο φόρεμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη «πάγωσε» τον Βασάλο! Είχε ανοιχτό μπούστο και σκίσιμο μέχρι πάνω στο πόδι...

Η γνωστή παρουσιάστρια δοκίμασε ένα μαύρο φόρεμα και ήταν πιο καυτή από ποτέ. Με το άνοιγμα του και το μπουστό κολάκευε την σιλούεατα της ενώ είναι είναι και η κατάλληλη επιλογή για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Το φόρεμα συνδύασε με μαύρες μυτερές γόβες που έδωσαν άλλον αέρα στην εμφάνιση της.

Δείτε και μια ακόμα εμφάνισή της που μας είχε ενθουσιάσει... και εμάς, και τον Βασάλο!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε μποτάκια με μίνι φούστα και ο Βασάλος «καρφώθηκε» στα πόδια της! «Φωτιά» στα κόκκινα και όχι μόνο...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε μποτάκια με μίνι φούστα και ο Βασάλος «καρφώθηκε» στα πόδια της! «Φωτιά» στα κόκκινα και όχι μόνο με το look της που άναψε φωτιές!

Μάλιστα η φούστα της είναι από τα Zara και έχει ήδη ξεπουλήσει! Λογικό μας φαίνεται, αφού είναι από τα hot trends της σεζόν!

Σε κόκκινο και μαύρο, πάει σε μελαχρινές αλλά και σε ξανθές! Η παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις και μέχρι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, για τον οποίο έχει αναφέρει ότι είναι ο πιο αυστηρός κριτής της, είμαστε σίγουροι ότι καρφώθηκε στα υπέροχα πόδια της! Επειδή ωστόσο όταν μιλάμε για τέτοια looks, τα λόγια είναι περιττά, δείτε την φωτογραφία με τις λεπτομέρειες για το στιλ της:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη φούστα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φόρεσε γαλαζοπράσινο παντελόνι και «έκαψε» καρδιές! Ο Βασάλος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε γαλαζοπράσινο παντελόνι και «έκαψε» καρδιές! Τόσο μάλιστα, που ο Βασάλος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της!

Η ίδια ως λάτρης της μόδας, φροντίζει να είναι πάντα καλοντυμένη, όπως και έκανε σε αυτήν της την εμφάνιση!

Πιο λαμπερή από ποτέ, η παρουσιάστρια, συνδύασε το υπέροχο γαλαζοπράσινο παντελόνι της με ένα υπέροχο άσπρο σακάκι και "μαγνήτισε" όλα τα βλέμματα!

Δείτε και μόνες σας την υπέροχη εμφάνιση που προκάλεσε "πανικό"! Να θυμίσουμε και τις γόβες της που μας είχαν ξετρελάνει...

Βαλαβάνη παντελόνι