Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε στα πόδια της κόκκινες μπότες και τους άφησε όλους "ξερούς"! Τα παπούτσια της τα θέλουν όλες!

Έκανε την πιο τέλεια εμφάνιση!

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε στα πόδια της κόκκινες μπότες και τους άφησε όλους

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε και πάλι την ανατροπή και έβαλε στα πόδια της τις πιο τέλειες κόκκινες βινύλ μπότες! Η εμφάνιση της αυτή τους άφησε όλους "ξερούς", όσο για τα παπούτσια της, τα θέλουν σίγουρα όλες!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δε σταματά λεπτό να μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις που κάνει! Ειδικά στο ταξίδι της στο Παρίσι, έχει βάλει όλη της την τέχνη προκειμένου να πετύχει τα πιο στυλάτα looks!

Το τελευταίο ντύσιμο που δημοσίευσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ωστόσο ξεπέρασε όλα τα άλλα!

Σας βρήκαμε επίσης τα παπούτσια που δεν βγάζει από πάνω της η Τατιάνα Στεφανίδου!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα δερμάτινο κολάν το οποίο συνδύασε με ασπρόμαυρο σακάκι ενώ την παράσταση έκλεψαν οι κατακόκκινες μπότες της!

Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε γόβες και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να κοιτάμε! Το ζευγάρι που πρέπει να αποκτήσεις!

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι γνωστό πως είναι λάτρης της μόδας, και δεν διστάζει να μας το αποδείξει με τις προσωπικές της αναρτήσεις! Πρόσφατα, φόρεσε γόβες και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να κοιτάμε! Το συγκεκριμένο ζευγάρι πρέπει να το αποκτήσεις και εσύ!

Αν θες να γίνεις και εσύ μια σταρ, πάρε μαθήματα από την ειδικό της μόδας και τόλμησε να τα δοκιμάσεις!

Θα σε βγάλουν σίγουρα ασπροπρόσωπη και θα σε ζηλεύουν όλες τόσο στο γραφείο, όσο και στην παρέα σου. Το συγκεκριμένο χρώμα άλλωστε, είναι πολύ elegant και συνδυάζεται εύκολα με τα πάντα.

Εκτός από τις καθημερινές σου βόλτες είναι και το τέλειο παπούτσι για το ρεβεγιόν! Αν θες λοιπόν να βρεις ένα ζευγάρι που να σε διευκολύνει, τρέξε να το κάνεις δικό σου!

Εσείς έχετε δει το σπίτι της; Αν όχι, σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το δωμάτιο, που φαίνεται λες και βγήκε από παραμύθι!

Τατιάνα Στεφανίδου: Τα πέδιλα της είναι μαύρα και γεμάτα στρας! Η κόκκινη λεπτομέρεια έκανε την διαφορά...

Τα πέδιλα της Τατιάνας Στεφανίδου είναι μαύρα και γεμάτα στρας! Η κόκκινη λεπτομέρεια έκανε την διαφορά και πάθαμε έρωτα!

Η παρουσιάστρια, είναι από τις πιο στιλάτες της ελληνικής showbiz! Κάθε της εμφάνιση προκαλεί αίσθηση και η τελευταία, δεν αποτέλεσε εξαίρεση!

Η ίδια, έβαλε τα στιλάτα της πέδιλα και εμείς πάθαμε εμμονή! Μάλιστα η Τατιάνα Στεφανίδου, για να δώσει ένα εξτρά touch, επέλεξε μανικιούρ σε κόκκινο και έκανε την διαφορά! Άλλωστε έχει γούστο και μέχρι και το δέντρο που στόλισε είναι υπερπαραγωγή!

Δείτε την σχετική φωτογραφία με τα πέδιλά της: