Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε τα γιορτινά της και "έλαμπε" ολόκληρη! Το δέντρο που έχει στο σπίτι της θα το ζήλευαν όλοι!

Έχει τους πιο στιλάτους στολισμούς!

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε τα γιορτινά της και

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε για μία ακόμη φορά το "θαύμα" της με τη διακόσμηση και έβαλε τα γιορτινά της! Η παρουσιάστρια πόζαρε μπροστά από το δέντρο που έχει στο σπίτι της, το οποίο θα ζήλευαν όλοι, και "έλαμπε" ολόκληρη!

Οι γιορτές έφτασαν και οι στολισμοί στα σπίτια των celebrities πάνε κι έρχονται! Είναι κάποια σπίτια ωστόσο που καταφέρνουν και ξεχωρίζουν.

Φυσικά ανάμεσα σε αυτά που ξεχωρίζουν είναι και το σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει κάνει πολλή δουλειά στη διακόσμηση του σπιτιού της και αυτό φαίνεται σε κάθε στιγμιότυπο που αποκαλύπτει στους διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι, με αφορμή τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς, η Τατιάνα Στεφανίδου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία μπροστά στο δέντρο το οποίο μοιάζει πραγματικά ζηλευτό!

Τατιάνα Στεφανίδου: Έχει δωμάτιο στο σπίτι της που είναι λευκό και καφέ! Γυαλίζει από άκρη σε άκρη!

Ένα δωμάτιο που βρίσκεται στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου είναι λευκό και καφέ! Γυαλίζει από άκρη σε άκρη και θα σας πέσει το σαγόνι όταν το δείτε!

Η παρουσιάστρια, είναι μια από τις πιο σικάτες και καλόγουστες και αυτό φυσικά φαίνεται και στον τρόπο που έχει διακοσμήσει το σπίτι της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μετά την κουζίνα της μας έδειξε και το δωμάτιο της κόρης της, Λυδίας αλλά και εκείνο, δεν πάει πίσω σε διακόσμηση!

Είναι λευκό και καφέ και το στοιχείο που ξεχωρίζει είναι ένα χαλί φουσκωτό το οποίο μοιάζει με φλοκάτη! Αν θέλετε να ανανεώσετε το σπίτι σας ή αν μετακομίζετε τώρα σε κάποιο καινούργιο, δείτε την σχετική φωτογραφία και πάρτε ιδέες: