Τατιάνα Στεφανίδου: Ο καναπές στο σπίτι της είναι χρυσός! Ξάπλωσε και μας έδειξε το σαλόνι της!

Το σαλόνι της θα σας "κόψει" την ανάσα!

Τατιάνα Στεφανίδου: Ο καναπές στο σπίτι της είναι χρυσός! Ξάπλωσε και μας έδειξε το σαλόνι της!

Ο καναπές που έχει στο σπίτι της η Τατιάνα Στεφανίδου είναι όλος χρυσός και υπέροχος! Η παρουσιάστρια ξάπλωσε πάνω του και μας έδειξε το πολυτελές σαλόνι της!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα στιγμιότυπο μέσα από το σαλόνι της!

Έτσι, ξάπλωσε πάνω στον καναπέ της και δήλωσε έτοιμη να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα, μιας και όπως δηλώνει η ίδια, είναι καιρός για ζεστή σοκολάτα!

Σας βρήκαμε επίσης και το αγαπημένο δωμάτιο της Τατιάνας Στεφανίδου μέσα στο σπίτι της!

Τατιάνα Στεφανίδου: Η κουζίνα στο σπίτι της έχει λευκά ντουλάπια και μαύρο πάγκο! Θα πάθετε σοκ!

Η κουζίνα στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου έχει λευκά ντουλάπια και μαύρο πάγκο, δείτε την σε βίντεο από μέσα και θα πάθετε σοκ.

Η παρουσιάστρια έχει άψογο γούστο όπως έχουμε διαπιστώσει από τις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως έχουμε δει και από άλλους χώρους του σπιτιού της λατρεύει η διακόσμηση να είναι σικάτη, ενώ όλα θέλει να είναι καθαρά και στην εντέλεια.

Τατιάνα Στεφανίδου: Έχει δωμάτιο ντουλάπα στο σπίτι της! Οι φωτογραφίες στους τοίχους κρύβουν πολλά...

Πριν από λίγες ώρες με ένα βίντεο στον λογαριασμό της, μας έδειξε και την κουζίνα της. Τα ντουλάπια είναι σε λευκό χρώμα, ενώ ο πάγκος είναι μαύρος.

Τατιάνα Στεφανίδου: Το σαλόνι της είναι μες στο λευκό και το μπεζ! Ο καναπές που θες να «βουλιάξεις» μέσα...

Το σαλόνι της Τατιάνας Στεφανίδου είναι μες στο λευκό και το μπεζ! Ο καναπές που θες να «βουλιάξεις» μέσα και προσφέρεται για πολλές ξάπλες!

Η παρουσιάστρια, φημίζεται για το καλό της γούστο και η διακόσμηση στο σπίτι της, το αντικατοπτρίζει και με το παραπάνω! Η Τατιάνα Στεφανίδου, το έχει διακοσμήσει με λευκούς και μπεζ τόνους και ο καναπές της είναι ονειρικός.

Η ίδια, μετά από μια απαιτητική μέρα στην δουλειά, επέστρεψε σπίτι της και πήρε αγκαλιά τον σκυλάκο της! Ξάπλωσαν μαζί στον καναπέ και η Τατιάνα δημοσίευσε σχετική φωτογραφία στο Instagram. Εμείς, εστιάσαμε στο μπεζ χαλί της αλλά και τον τεράστιο καναπέ της που όσο και να δεις, δεν μπορείς να προσπεράσεις... Ιδού λοιπόν:

Τατιάνα Στεφανίδου: Έχει δωμάτιο ντουλάπα στο σπίτι της! Οι φωτογραφίες στους τοίχους κρύβουν πολλά...