Ζέτα Μακρυπούλια: Το παντελόνι της είναι γκρι και γυαλίζει! Ο Χατζηγιάννης "τρελάθηκε" μόλις την είδε!

Αυτό το look πρέπει να το αντιγράψεις!

Ζέτα Μακρυπούλια: Το παντελόνι της είναι γκρι και γυαλίζει! Ο Χατζηγιάννης

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μόλις είδε τη Ζέτα Μακρυπούλια με αυτό το ντύσιμο "τρελάθηκε" τελείως! Η αγαπημένη παρουσιάστρια φόρεσε ένα υπέροχο παντελόνι το οποίο είναι γκρι και γυαλίζει ολόκληρο!

Η Ζέτα Μακρυπούλια καθημερινά εντυπωσιάζει με τα ντυσίματα της, τα οποία είναι σικάτα και μέσα στη μόδα!

Σε μία πρόσφατη εκπομπή της, η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα γκρι παντελόνι το οποίο ήταν βινύλ. Το συνδύασε με μία μαύρη μακριά μπλούζα η οποία ήταν αμάνικη και ζιβάγκο ενώ το look της ολοκλήρωσαν οι υπέροχες μαύρες γόβες της.

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο πράσινο πουκάμισο που φόρεσε στην εορταστική εκπομπή της!

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε τζιν σε γκρι και «σκαλώσαμε» με το πουκάμισο! Το πήρε από τον Χατζηγιάννη;

Η Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε τζιν σε γκρι και «σκαλώσαμε» με το πουκάμισο! Το πήρε από τον Χατζηγιάννη; Σίγουρα με αυτό απορείτε και εσείς, όπως και όλοι!

Η παρουσιάστρια, μπορεί να κάνει σούπερ σικάτα λουκ στην τηλεόραση, αλλά στην προσωπική της ζωή αγαπά πολύ το casual look!

Η Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε τζιν σε γκρι και ένα πουκάμισο αρκετά φαρδύ, το οποίο όμως της πήγαινε πολύ! Φρέσκια και χαμογελαστή, πήρε το 10άρι από εμάς με την λάμψη που εκπέμπει! Τι κι αν μάλλον πήρε από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη το τοπ της, όπως και να έχει είναι μια κούκλα! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Να σας θυμίσουμε όμως και ένα ακόμα αθλητικό της look που λατρέψαμε!

Ζέτα Μακρυπούλια: Το παντελόνι της είναι μαύρο και βινύλ! Αυτό που "έκλεψε" την παράσταση ήταν το πράσινο πουκάμισο της!

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε και πάλι τη διαφορά με την εμφάνισή της, μιας και έβαλε ένα μαύρο βινύλ παντελόνι! Ωστόσο αυτό που τελικά "έκλεψε" την παράσταση είναι το πράσινο πουκάμισο που πήγαινε τέλεια με τα ξανθά μαλλιά της!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν απογοητεύει ποτέ με τα look της και έτσι στο εορταστικό επεισόδιο του «Ρουκ Ζουκ» τους άφησε όλους "ξερούς" με το μοναδικό σύνολο που επέλεξε να φορέσει!

Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο πουκάμισο το οποίο είχε ένα ιδιαίτερο άνοιγμα στους ώμους και το συνδύασε με μαύρο βινύλ παντελόνι. Το look της ολοκλήρωσαν οι μαύρες γόβες.

Σας βρήκαμε επίσης την υπέροχη κόκκινη φούστα που φόρεσε και "τρέλανε" τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!