Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν φόρεσε γόβες! Εμφανίστηκε με λευκά sneakers και δεν πρόσεξε κανείς ότι δεν ήταν μαζί ο Χατζηγιάννης!

Έκανε την πιο top εμφάνισή της χωρίς όμως να είναι πολύ επίσημα ντυμένη!

Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν φόρεσε γόβες! Εμφανίστηκε με λευκά sneakers και δεν πρόσεξε κανείς ότι δεν ήταν μαζί ο Χατζηγιάννης!

Η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε με λευκά sneakers και δεν πρόσεξε κανείς ότι δεν ήταν μαζί της ο Μιχάλης Χατζηγιάννης! Κι όμως, δεν φόρεσε γόβες!

Η λαμπερή παρουσιάστρια εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες στο ξενοδοχείο Μπάγκειον για το θεατρικό έργο, Υβόννη του Βίτολντ Γκομπρόβιτς!

Ίσως είναι από τις σπάνιες φορές που την βλέπουμε με πιο casual αλλά ταυτόχρονα πολύ περιποιημένο και στιλάτο look!

Δεν φόρεσε ούτε γόβες ούτε φόρεμα! Ήταν απλή, λιτή και απέριττη μέσα στο μαύρο τζιν παντελόνι της και τα λευκά της αθλητικά! Μπράβο, πολύ σωστή!

Δείτε τις φωτογραφίες που απαθανάτισε ο φωτογράφος του Youweekly.gr:

Ζέτα Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης

Να σημειωθεί πως σε κανένα στοπ καρέ δεν είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο πλευρό της! Μάλλον... μόνη πήγε!

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη φορά που είναι ασυνόδευτη! Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την είχα απαθανατίσει σε μια πιo glam εμφάνιση!

Ζέτα Μακρυπούλια: Ο Χατζηγιάννης κοιτούσε μόνο τα πόδια της! Οι γόβες της είναι για πριγκίπισσες!

Οι γόβες της Ζέτας Μακρυπούλια είναι μόνο για πριγκίπισσες! Κοιτούσε μόνο τα πόδα της ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Η καλλονή παρουσιάστρια είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz, αλλά και από τις πιο in fashion Ελληνίδες του καλλιτεχνικού χώρου!

Η Ζέτα Μακρυπούλια στον τελικό του The Final Four φόρεσε μια διάφανη τουαλέτα με κεντημένα αστέρια και με τα μαλλιά τραβηγμένα σε έναν ψηλό κότσο, ένα headpiece που παρέπεμπε σε πριγκιπική τιάρα, αλλά και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά γοβάκια.

Όλο το στιλ παρέπεμπε σε μια σύγχρονη σταχτοπούτα και φυσικά αυτό που «κέντρισε» τα βλέμματα ήταν τα γοβάκια της, που τράβηξαν την προσοχή και συζητήθηκαν, τόσο που μέχρι και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω τους!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες φόρεσε τις πιο δύσκολες γόβες με τον πιο κομψό τρόπο!