Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε τις πιο δύσκολες γόβες με τον πιο κομψό τρόπο! Θα θες να τις φορέσεις έτσι και εσύ!

Πάρτε ιδέες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε τις πιο δύσκολες γόβες με τον πιο κομψό τρόπο! Θα θες να τις φορέσεις έτσι και εσύ!

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε τις πιο δύσκολες γόβες στον συνδυασμό, με τον πιο κομψό τρόπο που θα δεις. Θα θες να τις φορέσεις και εσύ έτσι.

Η παρουσιάστρια σε κάθε δημόσια εμφάνιση της θέλει να είναι λαμπερή και περιποιημένη, ενώ λατρεύει τις σικάτες εμφανίσεις.

Πριν τελειώσει το The Final Four βλέπαμε να κάνει επί σκηνής εντυπωσιακούς συνδυασμούς. Ένα από τα αγαπημένα μας look ήταν με το top της με τα πούπουλα.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και φόρεσε λευκές γόβες οι οποίες είναι πολύ δύσκολες στον συνδυασμό καθώς θεωρούνται πιο πολύ... νυφικές, με τον πιο κομψό τρόπο.

Ζέτα Μακρυπούλια εμφάνιση γόβες

Ζέτα Μακρυπούλια: Με αυτές τις γόβες τις «πάτησε» όλες κάτω! Με 139 ευρώ γίνονται δικές σου...

Η Ζέτα Μακρυπούλια τις «πάτησε» όλες κάτω με αυτές τις γόβες και μόνο με 139 ευρώ γίνονται δικές σου και ξέρουμε πού θα τις βρεις!

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του «Final Four» στον ΑΝΤ1 με νικητή τον τραγουδιστή Σάκη Καραθανάση.

Η παρουσιάστρια του μουσικού talent show Ζέτα Μακρυπούλια όπως πάντα, είχε εξαιρετικό styling. Φορώντας μια διάφανη τουαλέτα με κεντημένα αστέρια εμφανίστηκε σαν μια σύγχρονη Σταχτοπούτα στη σκηνή του Final Four.

Με τα μαλλιά τραβηγμένα σε έναν ψηλό κότσο, ένα headpiece που παρέπεμπε σε πριγκιπική τιάρα, αλλά και τα εντυπωσιακά γοβάκια της, ο στυλίστας της ηθοποιού Χρήστος Αλεξανδρόπουλος δημιούργησε το κόνσεπτ της Μοντέρνας Σταχτοπούτας. Επίσης, πριν λίγο καιρό είχε φορέσει κάτι καταπληκτικά μποτάκια που μας άφησαν όλους άφωνους!

Τα γοβάκια της Ζέτας Μακρυπούλια που τράβηξαν την προσοχή και συζητήθηκαν -όσο και ο ίδιος ο νικητής του σόου- έχουν την υπογραφή Steve Madden από την NakShoes.

Κοστίζουν 139 ευρώ, είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα της Nakshoes!

To φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια είναι της Ιταλίδας σχεδιάστριας Elisabetta Franchi και μπορείτε να το βρείτε στο κατάστημα EPONYMO.

Το γοβάκι της Ζέτας "Σταχτοπούτας" είναι το ιδανικό για τις γιορτές.

Steve Maden

Πηγή: bovary.gr